Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Super League συνεδριάζει για διαιτησία και... Μπαλτάκο

Η Super League συνεδριάζει για διαιτησία και... Μπαλτάκο
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023 - 16:21

Η Super League συνεδριάζει (με τηλεδιάσκεψη) την Τρίτη 3/10 και θα ασχοληθεί με όλα τα «καυτά» θέματα του ποδοσφαίρου, πιο συγκεκριμένα με τις εξελίξεις για τον επόμενο αρχιδιαιτητή, με τις ανακοινώσεις και τις διαμαρτυρίες των ΠΑΕ για τη διαιτησία αλλά και με τον Μπαλτάκο ο οποίος, πραξικοπηματικά και αναίτια, ανέβαλε τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που είχε προγραμματίσει για την Τετάρτη 27/9 και επρόκειτο να ασχοληθεί με το θέμα του επόμενου προέδρου της ΚΕΔ, με την παραίτηση της ΚΕΔ.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο Μπαλτάκος με διάφορα προσχήματα κωλυσιεργεί στο θέμα του αρχιδιιατητή αφού ανέβαλε και τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που ήταν να γίνει στις 3/10. Υπάρχει υποψία ότι κάνει... κόλπα για να καθιερώσει τον Μάνταλο που κανονικά δεν πρέπει να κάνει ορισμούς διαιτητών για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ένα ακόμη θέμα που θα συζητήσει η Λίγκα είναι «Ανακοινώσεις Συνδέσμων Φιλάθλων και περιστατικά βίας».

Οσον αφορά στις ανακοινώσεις και στα παράπονα των ΠΑΕ θυμίζουμε Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης «βράζουν» για τα αίσχη στους αγώνες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εξελίξεις στη Διαιτησία, Νέος Πρόεδρος Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο – ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού για θέματα διαιτησίας.

2/ Αναίτια ακύρωση συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

3/ Ανακοινώσεις Συνδέσμων Φιλάθλων και περιστατικά βίας.

4/ Διάφορα».

Διαβάστε επίσης