Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος φτιαγμένος από ατσάλι!

Θρύλος φτιαγμένος από ατσάλι!
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 - 10:01

Γράφει ο Δημήτρης Ασωνίτης

Την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός πήγε στους Ζωσιμάδες και το υπέρ του 2-0 έγινε 2-2. Στη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Θρύλος πήγε στα Ιωάννινα για να δείξει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Μέσα σε λίγους μήνες, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, με παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται ο ένας για τον άλλον, κάτι το οποίο φαίνεται και στους πανηγυρισμούς τους. Ο «νέος» Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί από... ατσάλι και είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει ΚΑΘΕ εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο του για την κορυφή.

Το ρόστερ του Θρύλου ξεχειλίζει από ποιότητα και ταλέντο, ενώ ο Ισπανός κόουτς έχει πολλές λύσεις, κάθε φορά που καλείται να ετοιμάσει τα πλάνα του για τον επόμενο αγώνα των «ερυθρόλευκων». Ο Μαρτίνεθ γνωρίζει ότι οι Πειραιώτες μπορούν να βελτιωθούν ακόμα παραπάνω και προφανώς δεν επαναπαύεται με αυτό που βλέπει. Ξέρει ότι ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να πιάσει τρομερές επιδόσεις, αφού πιστεύει πολύ σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, κάτι το οποίο δηλώνει και ο ίδιος κάθε φορά.

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος μόνος πρώτος στη βαθμολογία, στο +5 από τον ΠΑΟΚ, στο +6 από τον Παναθηναϊκό (έχει ένα ματς λιγότερο) και στο +88 από την ΑΕΚ (έχει δύο αγώνες λιγότερους). Οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει συνολικά 22 γκολ στο πρωτάθλημα και έχουν δεχτεί μόλις δύο. Όλα αυτά δείχνουν τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Πειραιά, η οποία αποκτά και πάλι τη χαμένη ταυτότητά της και μοιράζει χαμόγελα.

Διαβάστε επίσης

Ροντινέι, ψυχάρα!

Ροντινέι, ψυχάρα!

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Θρύλου και δικαίως έχει κερδίσει το χειροκρότημα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά και του κόσμου της ομάδας του Πειραιά!

Κλείνει στόματα ο Ποντένσε

Κλείνει στόματα ο Ποντένσε

Έλεγαν ότι δεν μπορεί να σκοράρει και ότι δεν θα «πιάσει» η επιστροφή του στο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος όμως είναι εδώ και «μιλάει» στο γήπεδο...