Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ροντινέι, ψυχάρα!

Ροντινέι, ψυχάρα!
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 - 10:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΩΝΙΤΗΣ

Ο Ροντινέι έχει κερδίσει με το... σπαθί του τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Με τις εμφανίσεις του, κάνει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τρίβει τα χέρια του, αφού έχει κομβικό ρόλο στις νίκες των Πειραιωτών.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει δεθεί με τον Θρύλο, γουστάρει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα και θέλει σαν τρελός να φτάσει στην κορυφή με τους Πειραιώτες. Στη φετινή σεζόν, πραγματοποιεί εξαιρετικά παιχνίδια και έχει κάνει τον κόσμο του Ολυμπιακού να μιλάει για εκείνον. Η ομάδα του Πειραιά έχει πολλούς πρωταγωνιστές φέτος και ένας από αυτούς είναι και ο Ροντινέι.

Στη φετινή σεζόν ο εξαιρετικός αυτός παίκτης, ξεκίνησε με ασίστ στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ήταν εκείνος που βοήθησε τον Μπιέλ να κάνει το 1-0 στο 63' και να βάλει μπροστά τους Πειραιώτες. Στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι για τα playoffs του Europa League, ο Βραζιλιάνος μάγος είχε κάνει ακόμα μία ασίστ στον Μπιέλ, με τον Ισπανό να «γράφει» το 0-2 σε εκείνο το ματς. Στην πρεμιέρα του Θρύλου στη φάση των ομίλων του Europa League, ο Ροντινέι έδωσε την ασίστ στον Ελ Κααμπί, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 στο 40'. Την περασμένη Τετάρτη (27/09), έκανε ακόμα μία ασίστ στον Μαροκινό φορ, που πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας. Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο εκπληκτικός δεξιός μπακ πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Θρύλου, ενά γκολ το οποίο έψαχνε και τελικά το βρήκε!

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά που κάνουν τον Ροντινέι έναν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού. Οι ενέργειές του στο γήπεδο, το πάθος με το οποίο αγωνίζεται, αλλά και η αφοσίωσή του στην ομάδα, είναι αυτά που έχουν κάνει τον Βραζιλιάνο να κερδίζει σε κάθε ματς το χειροκρότημα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και φυσικά του κόσμου.

Διαβάστε επίσης

Κλείνει στόματα ο Ποντένσε

Κλείνει στόματα ο Ποντένσε

Έλεγαν ότι δεν μπορεί να σκοράρει και ότι δεν θα «πιάσει» η επιστροφή του στο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος όμως είναι εδώ και «μιλάει» στο γήπεδο...