Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψη για τρία χαφ...

Σκέψη για τρία χαφ...
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 12:15

Ο Ολυμπιακός, αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ένα τεράστιο «πρέπει» να διαχειριστεί.

Στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία και το 2-2 για το Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να κάνουν ένα πισωγύρισμα και το «αιώνιο» ντέρμπι αποτελεί μίας πρώτης τάξεως για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να μην επαναληφθούν τα λάθη των αγώνων με ΑΕΚ και Φράιμπουργκ.

Για αυτό τον λόγο, σκέφτεται να κάνει μερικές αλλαγές προσώπων και σχήματος. Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει πολλά από το δίδυμο των Μαντί Καμαρά, Σαντιάγο Έσε στα χαφ. Πάντα έχει και την επιλογή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ίσως να πάει και σε σχήμα με τρία χαφ πλέον, στα πιο απαιτητικά παιχνίδια, όπως είναι αυτά με Παναθηναϊκό, Γουέστ Χαμ.

Η παραπάνω αλλαγή είναι κάτι που σκέφτεται ειδικά από την στιγμή που ο Βιθέντε Ιμπόρα είναι καλύτερα πλέον.

Γενικά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δείχνει έτοιμος για τις προκλήσεις που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Έχει μελετήσει καλά τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδι κι έχει πάρει αποφάσεις για το πως θα πορευτεί καθώς έχει δοκιμάσει το ρόστερ του.

Διαβάστε επίσης