Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Κααμπί: «Περήφανος για την παρουσία μου στην Εθνική, μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Ελ Κααμπί: «Περήφανος για την παρουσία μου στην Εθνική, μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση»
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - 16:18

Ο Aγιούμπ Ελ Κααμπί έχει «υποχρεώσεις» με το Μαρόκο και με δηλώσεις του στα Μέσα της πατρίδας του, επεσήμανε για τα προσεχή παιχνίδια: «Η Εθνική ομάδα του Μαρόκου θα κοιτάξει να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτό θέλουμε και θα αποκομίσουμε πολλά οφέλη από αυτόν τον αγώνα. Όσο για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Λιβερία, θα είμαστε μπροστά στους οπαδούς μας στο Αγκαντίρ και ανυπομονούμε να τους κάνουμε χαρούμενους, λόγω της υποστήριξής τους προς εμάς σε όλα τα παιχνίδια».

Ο διεθνής σέντερ φορ του Ολυμπιακού στάθηκε και στην αυτοπεποίθηση που έχει πάρει μέσα από τα παιχνίδια του στο λιμάνι, τα οποία του έδωσαν και το «διαβατήριο» για την Εθνική ομάδα.

«Είμαι παίκτης στην ομάδα του Ολυμπιακού, είμαι περήφανος για την κλήση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Ρεγκραγκί. Μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η ατμόσφαιρα είναι καλή εδώ στην προετοιμασία. Εκπλήρωσα ένα όνειρο που είχα από την παιδική μου ηλικία, παίζοντας για την Εθνική ομάδα του Μαρόκου και ελπίζω, να είμαι πάντα στο απαιτούμενο επίπεδο για να βοηθάω», ήταν τα λεγόμενα του «ερυθρόλευκου» Ελ Κααμπί.

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης