Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχωρίζει στην Τουρκία ο Μπα, θετικές εμφανίσεις με την Μπασακσεχίρ

Ξεχωρίζει στην Τουρκία ο Μπα, θετικές εμφανίσεις με την Μπασακσεχίρ
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - 12:56

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού και κάνει συνεχώς συμμετοχές με τη νέα του ομάδα, είναι ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγάλεζος σέντερ μπακ έχει παραχωρηθεί στην Τουρκία και την Μπασακσεχίρ και αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια, με αντίπαλο την Καισερισπόρ (0-0) και την Γκαζιαντέπ (2-0), ενώ στο δεύτερο ματς έδωσε και ασίστ.

Η ιστοσελίδα «wiwsport» της Σενεγάλης, μάλιστα, αναφέρθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα παικτών από τη χώρα, για το Σαββατοκύριακο (7/8/10). Έγραψε, χαρακτηριστικά, το Μέσο: «Όπως και ο Κουλιμπαλί, έτσι και ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έπαιξε δύο ματς την περασμένη εβδομάδα. Στην ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Καϊσερίσπορ, ο Ουσσεϊνού Μπα ήταν απόλυτα σωστός, ειδικά στη συγκλονιστική μονομαχία του με τον συμπατριώτη του Μάμε Μπάμπα Τιάμ. Προσεκτικός πολύ, έκανε πολύ καλές επεμβάσεις απέναντι στον επιθετικό. Επίσης, κατά τη νίκη με 2-0 επί της Γκαζιαντέπ αυτό το Σάββατο, ακόμα κι αν δέχθηκε πέναλτι (χωρίς συνέπειες), ο 27χρονος ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Μπασακσεχίρ και ήταν καθοριστικός πασαδόρος στο άνοιγμα του σκορ».

Υπενθυμίζεται, πως αν και δεν είχε ξεκινήσει καλά στην τουρκική ομάδα (δεχόμενος κόκκινη κάρτα), πλέον έχει προσαρμοστεί και σε τέσσερις εμφανίσεις και 313 λεπτά έχει ξεκινήσει βασικός, έχοντας και μια ασίστ.

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη «κηλίδα» οι διαρροές των ορισμών

Μεγάλη «κηλίδα» οι διαρροές των ορισμών

Δεν τους ενδιαφέρουν τα πλήγματα αξιοπιστίας, αλλά να δείχνουν ότι ελέγχουν τα πράγματα και με το πλήγμα αξιοπιστίας δεν ασχολούνται ούτε οι αξιωματούχοι της ΚΕΔ.