Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίστηκε η ΕΠΟ για το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena και τα... ρίχνει στην Αστυνομία!

Ξεφτιλίστηκε η ΕΠΟ για το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena και τα... ρίχνει στην Αστυνομία!
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 - 15:00

Ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται το γνωρίζουμε καιρό τώρα. Ότι μπορούν να πέσουν και πιο χαμηλά, το ξέρουμε και αυτό, όμως πόσο πιο πολύ ακόμα;

Ο πάτος της ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχίζεται να ξεφτιλίζεται και διαφημίζει την χώρα μας και το ποδόσφαιρο της για τους λάθους λόγους.

Η ΕΠΟ μπορεί να διαφήμιζε sold out στον αγώνα της εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία, αλλά αυτή η κατάσταση με το πέταλο κλειστό στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι τουλάχιστον αστεία! Εκεί που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, για ένα ακόμη ματς οι εξέδρες ήταν κλειστές!

Μάλιστα, η ΕΠΟ για να καλύψει τα νοτα της ρίχνει το… μπαλάκι στην αστυνομία για το κλειστό πέταλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζεται ότι υπεύθυνη για τα μέτρα τήρησης της τάξης διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων είναι η Ελληνική Αστυνομία και αυτό ισχύει και για το παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ολλανδίας στις 16 Οκτωβρίου 2023.

Σε αυτό τον αγώνα όλα τα μέτρα τάξης, μεταξύ των οποίων και το ότι παρέμεναν κλειστές οι θύρες 19, 21, 23, 25 και 27 του κάτω διαζώματος και 20, 22 και 28 του άνω διαζώματος, αποφασίστηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής με διαταγή που εξέδωσε στις 13 Οκτωβρίου 2023 και την οποία η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να εκτελέσει.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δυο γκολ, η Πορτογαλία συνέτριψε με 5-0 την Βοσνία. Την πρόκριση της στο Euro σφράγισε η Αυστρία που νίκησε 1-0 το Αζερμπαϊτζάν. Με το ίδιο σκορ η Σλοβακία επικράτησε του Λουξεμβούργου.