Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε χωρίς σφύριγμα του Μαρέσκα» (video)

Καραπαπάς: «Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε χωρίς σφύριγμα του Μαρέσκα» (video)
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 - 00:29

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, πήρε θέση για όλα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος μίλησε για αυτά που θα γράψει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Μαρέσκα, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, εκεί που μία κροτίδα έσκασε δίπλα από τον Μπρινιόλι, αλλά τότε δεν πήραν την ίδια απόφαση οι «πράσινοι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς:

«O διαιτητής ενημέρωσε και τις δύο ομαδες ότι αυτό που θα γράψει στο φύλλο αγώνα είναι ότι ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από το γήπεδο και εγκατέλειψε το τερέν χωρίς δικό του σφύριγμα, δηλαδή είχε φύγει ο Παναθηναϊκός μόνος του από το γήπεδο, είναι σημαντικό αυτό για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να πάει στα αποδυτήρια. Δύο ώρες μετά είπε στον διαιτητή ''μα εμείς δεν ειπαμε να μην παίξουμε', ενώ στα αποδυτήρια τους είχαν παραγγείλει πίτσες, μιάμιση ώρα πριν.

Όπως τα είπε ο πρόεδρος, δεν θα πάει πουθενά αυτό και έχουμε μπροστά μας πέντε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Είναι ντροπή αυτό για όλο το ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Εγώ σας καλώ να δείτε που ειναι ο ποδοσφαιριστής, θα το δείτε αύριο, θα κυκλοφορήσουν βίντεο, που είναι ο ποδοσφαιριστής και που πεφτουν οι κροτίδες. Πριν από λιγο καιρό σε ένα παιχνίδι στη Φιλαδελφεια ήταν ο Μπρινιόλι που είχε δεχτεί κροτίδα, δεν είδαμε να έφυγαν και να πάνε στα αποδυτήρια. Από εδώ και πέρα μιλάνε τα δικαστήρια.

Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού γιατί σήμερα ήταν ένα Καραϊσκάκη από τα παλιά, ζωντανό και όλοι είδατε έκαναν υπομονή, δεν υπήρξε το παραμικρό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να του ζητήσουμε συγγνώμη που δεν τελείωσε το παιχνίδι

Αυτά τα πράγματα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο πουθενά αλλού. Για να καταλάβετε έχουμε διακοπή ενός ντέρμπι χωρίς να υπάρχει προφανής τραυματισμός, χωρίς να υπάρχει αντικειμενικός τραυματισμός. Από κάπου να προκύπτει. Φανταστείτε τι θα γίνει στα επόμενα ντέρμπι».

Διαβάστε επίσης