Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη ευκαιρία του Πορόζο!

Η μεγάλη ευκαιρία του Πορόζο!
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - 15:28

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Έχει δύσκολο έργο ο Τζάκσον Πορόζο, την Πέμπτη. Όλα δείχνουν ότι θα είναι εκείνος, ο οποίος θα αρχίσει στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού δίπλα στον Ρέτσο και ότι θα πάρει την ευκαιρία, από τον κόουτς Μαρτίνεθ. Αυτή τη φορά στο ματς ως βασικός απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Ο Πορόζο είναι ένας ποδοσφαιριστής με ταλέντο, ικανός να δώσει στον Ολυμπιακό μία προοπτική, για το κέντρο της άμυνας σύμφωνα με τις προδιαγραφές όταν ήρθε στο Λιμάνι Δεν του λείπει η ποιότητα, ούτε και το καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό θράσος. Αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να δουλέψει. Και κάθε ευκαιρία η οποία του δίνεται, να την αρπάζει από τα… μαλλιά και να δείχνει πράγματα.

Κόντρα στην Γουέστ Χαμ θα έχει το πρώτο μεγάλο του τεστ. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, με δύσκολους αντιπάλους. Τα «σφυριά» είναι μια καλή ομάδα, ειδικά μεσοεπιθετικά. Και πρέπει ο Πορόζο να… σηκώσει το επίπεδό του, στο επίπεδο του αγώνα.

Είναι μία τεράστια ευκαιρία η αυριανή αναμέτρηση για τον αμυντικό από το Εκουαδόρ, έτσι ώστε να αποδείξει ότι ο Μαρτίνεθ μπορεί να στηριχθεί πάνω του και να μην είναι 4η ή 5η επιλογή στην ιεραρχία των στόπερ.

Διαβάστε επίσης

«Γεμίζει» τον άξονα ο Μαρτίνεθ!

«Γεμίζει» τον άξονα ο Μαρτίνεθ!

Ο Ολυμπιακός θα ποντάρει πολλά στο «να πάρει το κέντρο», στη «μάχη» με την Γουέστ Χαμ, Εφόσον το καταφέρει, θα έχει αρκετές πιθανότητες...