Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Περαία, το λιμάνι, είναι… ξέρετε εσείς!

Στον Περαία, το λιμάνι, είναι… ξέρετε εσείς!
Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023 - 10:00

O «ερυθρόλευκος» τυφώνας θα εμφανιστεί το βράδυ της Κυριακής στον Πειραιά, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτός θα είναι ο Ολυμπιακός που στο πέρασμά του ετοιμάζεται να σαρώσει τον ΠΑΟΚ (live στις 19:30 στο gavros.gr), στον δρόμο για το 48ο.

Ο Θρύλος έχει απόψε ΜΟΝΟ ΜΙΑ αποστολή: Το να μπει στο γήπεδο και να νικήσει. Εμφατικά, ει δυνατόν. Εμφατικά δεν σημαίνει… 5άρα. Αν και αυτό θα ήταν το ιδανικό. Εμφατικά σημαίνει με επίδειξη δύναμης, στον αγωνιστικό χώρο. Με πάθος, με φάσεις, με τελικές, με πίεση, με απόλυτη επίδειξη της αγωνιστικής διαφοράς, ανάμεσα σε εκείνον και στον αντίπαλό του.

Απόψε το ματς δεν κρίνεται μόνο στην ανωτερότητα, όμως. Απόψε το ντέρμπι κρίνεται στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Και ο Θρύλος οφείλει για αυτό, πρωτίστως, να πείσει. Να πείσει ότι θέλει το ντέρμπι πιο πολύ, από τον αντίπαλό του. Εφόσον αυτό συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρει.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Απόψε το ντέρμπι… βάφεται «ερυθρόλευκο». Απόψε, Θρύλε, τους δείχνεις ότι στον Περαία, το λιμάνι είναι… βαθύ!

Διαβάστε επίσης