Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταματήστε ό,τι κάνετε! Ο Τασούλης ο Τσατάλης τα βάζει με τις γραμμές του VAR! (photo, videos)

Σταματήστε ό,τι κάνετε! Ο Τασούλης ο Τσατάλης τα βάζει με τις γραμμές του VAR! (photo, videos)
Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023 - 11:42

Άλλο ανέκδοτο. Η επικοινωνία της ΑΕΚ είναι… να ΄χουμε να λέμε για τον Ολυμπιακό, ένα πράμα… Αδιανόητο το σύμπλεγμα αυτής της ομάδας, με τον δυνάστη τους.

Στον απόηχο της «γκέλας» της ΑΕΚ με την Κηφισιά, ο Τάσος Τσατάλης θεώρησε… πρέπον να τα βάλει με τις γραμμές του VAR, όπου ακυρώθηκε ένα γκολ του Ελίασον.

Η ανάρτηση του: «Όταν μου ήρθε το στιγμιότυπο σε μήνυμα, νόμιζα πως είναι troll. Αλλά δεν είναι. Μπήκα πάλι στην μετάδοση της Cosmote κι όντως αυτές είναι οι γραμμές που μπήκαν στο γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε και η φωτογραφία είναι από την μετάδοση του αγώνα αυτούσια.

Μπορεί ο καθένας να μπει στο Youtube και να το δει. Επαναλαμβάνω όσο και να φαίνεται απίστευτο: Δεν είναι trollάρισμα, είναι οι γραμμές που μπήκαν από τον κ. Βεργέτη Δημήτρη (AVAR), παρουσία του κ. Φωτιά Βασίλη (VAR). Ελλήνων διαιτητών Super League».



Τους... χάλασε το VAR και τώρα κραυγάζουν! Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να το απαξιώσουν, μόνο που «ξέχασαν» να κοιτάξουν τον καθρέπτη τους. Έχουν βρει κι άλλο... τροπάριο. Τα λάθη υπέρ τους είναι ανθρώπινα, όμως τόσο καιρό απέκρυπταν ότι ο Ολυμπιακός πολεμήθηκε από τη διαιτησία όσο κανείς άλλος για να πάρουν οι άλλοι πρωταθλήματα.

Κοίτα πως τα φέρνει η ζωή ρε Τασούλη. Δεν θυμόμαστε να ευαισθητοποίησε τόσο στο πεντακάθαρο γκολ του Μπακαμπού μέσα στη Φιλαδέλφεια, όπου ακυρώθηκε λόγω την λανθασμένη χάραξη των γραμμών του βοηθού Θεόφιλου Μωυσιάδη (Ηπείρου), αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της προηγούμενης σεζόν (2022-23).

Θυμηθείτε το εδώ. Στο βίντεο 2:33:


Διαβάστε επίσης