Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευκαιρία των παικτών της δεύτερης γραμμής του ρόστερ

Η ευκαιρία των παικτών της δεύτερης γραμμής του ρόστερ
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 16:08

Η προηγούμενη διακοπή για την Εθνική ήρθε σ' ένα σημείο που δεν ευνοούσε τον Ολυμπιακό. Είχε βρει ρυθμό και μέρος της επιθυμητής συνοχής. Αυτή η διακοπή ίσως και να ήρθε σε μια χρονική συγκυρία που θα του κάνει καλό.

Εκτός του ότι θα έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν το 100% της ετοιμότητας μερικά... βαριά «όπλα» όπως οι Σκάρπα, Ιμπόρα και Σολμπάκεν, θα ξεπεράσει και το πρόβλημα τραυματισμού του ο Νικολάς Φρέιρε.

Εξάλλου και οι τέσσερις ανήκουν στην 3άδα παικτών, με το λιγότερο χρόνο συμμετοχής από πλευράς Ολυμπιακού και δεν έχουν καταφέρει να πείσουν και το μέλλον τους είναι αβέβαιο στο Λιμάνι. Ο Σκάρπα μετράει 420, ο Ιμπόρα, 416, και ο Σολμπάκεν 304, ενώ, ο Φρέιρε (720’) παρότι έχει παίξει περισσότερο από όλους, οι συνεχείς τραυματισμοί και η μη σιγουριά στο κέντρο της άμυνας τον κατατάσσουν στους παίκτες, τους οποίους πρέπει να εκμεταλλευτούν τη διακοπή προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στην βασική ενδεκάδα. Βέβαια, σε αυτή την κατηγορία κατατάσσεται και ο Μπιέλ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα μέγιστα μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης