Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να γυρίσουν όλοι υγιείς

Να γυρίσουν όλοι υγιείς
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 13:35

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει στο μυαλό του πολύ τους διεθνείς, αυτή την περίοδο. Ξέρει καλά τι σημαίνει να έχεις την ομάδα σου πλήρη. Ή όσο το δυνατόν πιο πλήρη γίνεται. Να μην έχεις απώλειες, με τραυματισμούς και απουσίες τέτοιου είδους. Ξέρει επίσης τον μεγάλο αγώνα, τον οποίο έχει κάνει, για να έχει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ του. Και να διατηρεί τους παίκτες του σε καλή κατάσταση, με ροτέισον και «ανάσες» εκεί όπου χρειάζεται.

Και τώρα, ένα πράγμα σκέφτεται. Να γυρίσουν όλοι υγιείς. Αυτό είναι το μέλημά του. Εκεί είναι στραμμένη η σκέψη του. Αυτό είναι το Νο1 αυτές τις μέρες. Και μετά θα μπει μπροστά η επιχείρηση «αντεπίθεση».

Το σημαντικό είναι παίκτες όπως ο Ορτέγκα και Ελ Κααμπί που έχουν μεγάλα ταξίδια, να επιστρέψουν υγιείς και χωρίς προβλήματα. Να μην φορτωθεί ο Ολυμπιακός και άλλες απουσίες, αυτή τη στιγμή. Κάνει που κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου, ο Φρέιρε, να μην έχει ο Ολυμπιακός και άλλα θέματα. Και όταν η ομάδα επιστρέψει στις προπονήσεις πλήρης, θα μπουν μπροστά τα πλάνα, για Παναιτωλικό, Φράιμπουργκ και λοιπά ματς. Με φόντο πάντοτε τις κούπες.

Διαβάστε επίσης