Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Eλ Κααμπί: «Χαρούμενος που σκόραρα, σημαντικό να κερδίζει η ομάδα»

Eλ Κααμπί: «Χαρούμενος που σκόραρα, σημαντικό να κερδίζει η ομάδα»
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 - 13:40

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί επέστρεψε στα γκολ, κάνοντας το 3-1 στην αναμέτρηση του Θρύλου με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαροκινός επιθετικός τόνισε ότι είναι σημαντικό που σκόραρε, όμως σημείωσε ότι το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ελ Κααμπί:

Για το γεγονός ότι είχε ένα δύσκολο ταξίδι επιστροφής με την Εθνική του από την μακρινή Τανζανία και τη συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό: «Θέλω να ευχαριστήσω το σταφ και όλους όσους με υποδέχθηκαν μετά από αυτό το ταξίδι με την Εθνική μου. Ευχαριστώ το σταφ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να παίξω σήμερα. Για εμάς είναι συνηθισμένη αυτή η κατάσταση. Να επιστρέψουμε κατευθείαν στη δράση. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, γιατί είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που παρότι δεν ήταν εδώ σήμερα, η καρδιά του είναι πάντα εδώ! Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε».

Για το ότι σκόραρε μετά από καιρό: «Είναι ωραίο για έναν επιθετικό να σκοράρει, αλλά για εμένα είναι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα. Πάντα βρίσκομαι εδώ και δεν έχει σημασία αν σκοράρω ή όχι, αλλά να βοηθάω να κερδίζουμε».

Διαβάστε επίσης