Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τελευταίο «κανονάκι» για τέσσερις!

Το τελευταίο «κανονάκι» για τέσσερις!
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 - 23:45

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετράει πέντε ημέρες στον πάγκο του Ολυμπιακού. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν λογικό να μην έχει μάθει ακόμη καλά ούτε τα μικρά ονόματα των ποδοσφαιριστών του.

Στον Θρύλο, ωστόσο, ο χρόνος στην παρούσα φάση είναι ο χειρότερος εχθρός. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε συνεργασία με το νέο αθλητικό διευθυντή να «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει του Ιανουαρίου και την αξιολόγηση του ρόστερ.

Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι σε εύκολη θέση καιρό τώρα. Και που με τα νέα δεδομένα θα βρεθούν σε μία δύσκολη κατάσταση σχετικά με το μέλλον τους στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, οι Σκάρπα, Ιμπόρα, Σολμπάκεν και Νικολάς Φρέιρε, φαίνεται να έχουν χάσει πολλά «κανονάκια» από την αρχή της σεζόν, ο καθένας βέβαια για διαφορετικούς λόγους.

Ο Φρέιρε με τα προβλήματά του σε επίπεδο τραυματισμών και τις υποτροπές του έχει να αγωνιστεί πάνω από 2 μήνες από την 1η Οκτωβρίου και το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός. Πάμε στον Ιμπόρα, ο έμπειρος το τελευταίο διάστημα ήταν όλο και πιο αρνητικός σε κάθε αναμέτρηση που μετείχε ενώ σίγουρα δεν τον βοήθησε το ότι έπαιξε και ως στόπερ.

Συνεχίζουμε με τον Σκάρπα, όπου ήταν ένας παίκτης με σπουδαίες περγαμηνές που έκλεισε με την προοπτική να δώσει πολλά. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει ανάλογα. Κλείνουμε, με τον Όλα Σολμπάκεν, όπου ο Νορβηγός είναι από τις μεγάλες φετινές αγωνιστικές απογοητεύσεις της ομάδας του Πειραιά, χωρίς να καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Με την έλευση του Καρβαλιάλ, θα περάσουν από αξιολόγηση και αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες στα εναπομείναντα ματς του 2023, προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να κατασταλάξει για το ποιος θα παραμείνει από την συγκεκριμένη τετράδα και στο υπόλοιπο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης