Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάει το… μπλόκο και «αγγίζει» την κορυφή!

Σπάει το… μπλόκο και «αγγίζει» την κορυφή!
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 - 10:21

Τον Πανσερραικό στις Σέρρες αντιμετωπίζει το απόγευμα της Δευτέρας (18/12, LIVE στις 18:00 στο gavros.gr) ο Ολυμπιακός για την 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ωστόσο έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Ένα τρίποντο το οποίο θα διατηρήσει τον Θρύλο μία ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται...

Οι Πειραιώτες ξέρουν πολύ καλά τι μπορεί να συναντήσουν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, είναι προετοιμασμένοι να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Το έκαναν και τις προηγούμενες αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα, με μοναδική εξαίρεση στον Βόλο, εκεί όπου τον εξόντωσαν με μεγάλο «χειρουργείο» και είναι αποφασισμένοι να το πράξουν και το απόγευμα της Δευτέρας (18/12), νικώντας τους πάντες και τα πάντα, σπάζοντας και αυτό το… μπλόκο.

Η κορυφή ανήκει στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν με όλους στις τάξεις της ομάδας να είναι αποφασισμένοι να φτάσουν εκεί και να παραμείνουν μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Με το μέρος του η παράδοση...

Με το μέρος του η παράδοση...

Ο Ολυμπιακός έχει την υπεροχή στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Πανσερραϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα.