Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βερνίκος: «Δεν θέλουμε να δούμε άδεια γήπεδα σε αυτά τα παιχνίδια»

Βερνίκος: «Δεν θέλουμε να δούμε άδεια γήπεδα σε αυτά τα παιχνίδια»
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 - 16:04

Ο Ολυμπιακός έμαθε το μεσημέρι της Δευτέρας τον αντίπαλο του στους «32» Conference League με την κληρωτίδα να βγάζει την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Φερεντσβάρος.

Ο Κώστας Βερνίκος μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV μετά την πέρας της κλήρωσης και τόνισε τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό να συνεχίζει στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βερνίκου:

«Σίγουρα θα θέλαμε να είναι και οι τέσσερις ελληνικές ομάδες να συνεχίσουν στην Ευρώπη, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός θα κάνουν τα πάντα για να προσφέρουν ό,τι χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο για να ανέβουμε στο ranking.

Ο Ολυμπιακός θα προτιμούσε να συνεχίσει στο Europa αλλά το να παίζεις στην Ευρώπη δεν είναι λίγο, είναι σημαντικό και για την ομάδα και για την χώρα μας. Για εμάς είναι τιμητική η παρουσία και χρήσιμη. Η Φερεντσβάρος δεν είναι όπως ήταν παλιά, ωστόσο είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Αυτό που δεν θέλουμε να δούμε είναι σκηνές με άδειες εξέδρες. Πιστεύω ότι θα γίνουν ωραία παιχνίδια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Εύχομαι και οι δυο ομάδες να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται και ο τελικός που θα γίνει στην Ελλάδα να είναι τόσο καλός, όσο και το Super Cup το καλοκαίρι στο Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης