Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί: Ο «πιστολέρο» δίνει και την ψυχή του για τον Θρύλο!

Ελ Αραμπί: Ο «πιστολέρο» δίνει και την ψυχή του για τον Θρύλο!
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 - 23:10

Γράφει ο Δημήτρης Ασωνίτης

Το ποιος είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί το γνωρίζουμε όλοι. Ένα παίκτης που έχει γράψει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου και που συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει. Ο Μαροκινός φορ στα 36 του χρόνια αγωνίζεται με πάθος για την ομάδα του Πειραιά και δεν σταματάει να βγάζει έξω τα «πιστόλια» του, που όλοι αγαπήσαμε.

Μετά το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα, ο Ελ Αραμπί βρήκε ξανά δίχτυα, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανσερραϊκό και χάρισε στους Πειραιώτες τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Βέβαια, ο έμπειρος επιθετικός δεν ξεχώρισε μόνο για το γκολ που πέτυχε. Ο «πιστολέρο» από τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61' έδωσε νέα «πνοή» στο παιχνίδι των συμπαικτών του, με καλές μεταβιβάσεις, αλλά και δημιουργώντας ευκαιρίες.

Ο Μαροκινός φορ αξίζει να έχει ενεργό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά. Βλέποντας ότι δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ζήτησε να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Β' προκειμένου να παραμείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Φυσικά, κάποιος άλλος στην ηλικία του θα μπορούσε να είχε «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιό του και να παρουσιάζεται αδιάφορος.

Εάν ο Ελ Αραμπί πρέπει/μπορεί να παίζει περισσότερο, αυτό θα το κρίνει ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μαροκινός φορ δεν είναι για να μπαίνει στα τελευταία έξι λεπτά του αγώνα, όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω με πέντε γκολ...

Διαβάστε επίσης