Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο... κανονάκι ανατροπής κόντρα στην ΑΕΚ!

Το πρώτο... κανονάκι ανατροπής κόντρα στην ΑΕΚ!
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024 - 20:27

Το κλίμα είναι βαρύ στο Ρέντη μετά την ήττα απ’ τη Λαμία. Η εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική και οι ευθύνες βαραίνουν όλους, αν και μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακό

Ωστόσο ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ και πολύς χρόνος γι’ αυτοκριτική δεν υπάρχει. Χθες στου Ρέντη όλοι συμφώνησαν πως έγιναν λάθη απέναντι στη Λαμία και η ευθύνη είναι συνολική. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, πάντως, θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη. Να αφήσουν πίσω το παιχνίδι της Τετάρτης και να δείξουν πως έχουν τον τρόπο να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τον καλό τους εαυτό και να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι των φετινών του στόχων.

Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός απ’ τις 7 Ιανουαρίου, που υποδέχεται την ΑΕΚ, έως τις 21 του μήνα που θα παίζει στο «Βικελίδης» με τον Αρη, θα σας πείσει, πόσο δύσκολο έργο έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για να μείνουν εντός στόχων.

Οι Πειραιώτες πρέπει να αλλάξουν την κατάσταση, γιατί αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στον σύλλογο σε ένα τόσο κομβικό σημείο, όπως τα ματς του Ιανουαρίου όπου κρίνονται απ’ τη μία η πορεία και η στόχευση στο πρωτάθλημα, απ’ την άλλη, ένας τίτλος, καθώς οι διπλές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό θα δείξουν αν θα παραμείνει στο κόλπο του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ με τα ματς που έρχονται άμεσα να κρίνουν τα πάντα και θα πρέπει πλέον απαραίτητα να κερδίσει την ΑΕΚ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι σε περίπτωση ήττας από την ΑΕΚ η ψαλίδα από την κορυφή, θα ανοίξει ακόμη περισσότερο και οποιαδήποτε σκέψη ανατροπής θα μοιάζει περισσότερο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, με βάση την εικόνα που μας δείχνει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός.

Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την AEK τότε μπορεί να βρει ένα θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορεί να κυνηγήσει μια φοβερή ανατροπή. Χωρίς αυτό, μοιάζει αδύνατο…

Θυμίζουμε το πρόγραμμα:

Πρωτάθλημα:

Κυριακή 7 Ιανουαρίου:

21:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

20:30 Άρης – Ολυμπιακός

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

21:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Κύπελλο:

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου

21:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – 1ος αγώνας

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

21:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – 2ος αγώνας

Διαβάστε επίσης

Επανέρχεται η Τορίνο για Μπιέλ

Επανέρχεται η Τορίνο για Μπιέλ

Στην Ιταλία επιμένουν ότι η Τορίνο έχει τον Ισπανό άσο στη λίστα της για να τον αποκτήσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου...