Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σφήνα ο Ολυμπιακός στη Σαλερνιτάνα για Παλομίνο»

«Σφήνα ο Ολυμπιακός στη Σαλερνιτάνα για Παλομίνο»
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 - 17:29

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει τις επιλογές του στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Αυτή τη φορά, ιταλικό δημοσίευμα συνδέει ξανά το όνομα του Χοσέ Παλομίνο με τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, υπάρχουν εξελίξεις με τον 34χρονο άσο της Αταλάντα. Κι αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Σαλερνιτάνα για την απόκτηση του Παλομίνο.

Μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα footballnews24.it, η ομάδα από το Μπέργκαμο τα βρει σε όλα με την Σαλερνιτάνα για την παραχώρηση του Παλομίνο. Όμως η συμφωνία αυτή κινδυνεύει να μην ολοκληρωθεί ,αφού ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί για την απόκτησή του βάζοντας ανταγωνισμό στην ομάδα του Φίλιπο Ιντζάκι, η οποία θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή.

«Η Σαλερνιτάνα έχει έρθει σε συμφωνία με την Aταλάντα για τον Παλομίνο, η οποία ωστόσο κινδυνεύει να μην καταλήξει σε θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζει ισχυρό ανταγωνισμό από τον Ολυμπιακό , ο οποίος μπήκε τις τελευταίες ώρες και σκοπεύει να προηγηθεί του συλλόγου της Καμπανίας. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του αμυντικού», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης