Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αγραφιώτης έβγαλε στη σέντρα το ρουσφέτι

Ο Αγραφιώτης έβγαλε στη σέντρα το ρουσφέτι
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 - 15:46

Είναι γνωστό ότι τα ρουσφέτια στην ΕΠΟ, με τις ΠΑΕ να είναι εκ των βασικών χρηματοδοτών της, δεν αποτελούν είδηση και ξεπερνούν ακόμη και τα όρια της λογικής. Όποιος έχει άκρη με συγκεκριμένες ομάδες προσλαμβάνεται και κάποια εποχή στο Πάρκο Γουδή γελούσαν και μεταξύ τους επειδή δεν είχαν ούτε γραφεία να χωρέσουν τους υπαλλήλους.

Όμως, είναι πρόκληση να θέλουν να κάνουν ρουσφέτι ακόμη και στις εθνικές ομάδες και μάλιστα με ανακριβές βιογραφικό. Αυτό δείχνει έλλειψη σοβαρότητας από την ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραφιώτης. Μπορεί η θητεία της ΕΠΟ (που σήμερα (12/1) συνεδρίασε στο «Μακεδονία Παλλάς» του Σαββίδη αλλά δεν το ανακοίνωσαν επειδή ντρέπονται) να τελειώνει το καλοκαίρι, μπορεί να προσέλαβαν μέχρι και τους Σεϊταρίδη, Βασίλη Δημητριάδη στις Εθνικές ομάδες, όμως το… βιολί των προσλήψεων δεν σταματά.

Στη σημερινή ΕΕ της ΕΠΟ, με εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Εθνικών ομάδων Τάκη Παπαχρήστου, εμφάνισαν ένα βιογραφικό προπονητή, θέλοντας να τον πάρουν ως δεύτερο προπονητή Εθνικών ομάδων, χωρίς να ξεκαθαρίσουν σε ποια από όλες (σ.σ. ηλικιακό τμήματα). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κόουτς είχε διαδρομή Χαϊδάρι - Αχαρναϊκός - Αιγάλεω. Όμως αποκαλύφθηκε ότι ο Σταύρος Μπαϊράμης δεν εργάζεται από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως σήμερα εργάζεται στο Αιγάλεω, όπως αναφερόταν στο βιογραφικό, καθώς από τον Σεπτέμβριο του 2023 δεν δουλεύει σε ομάδα!

Το θέμα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο οποίος άστραψε και βρόντηξε: «Είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και λαμβάνω ένα βιογραφικό το οποίο πρέπει να αξιολογήσω και μου λέει ψέματα. Σας ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την ΕΠΟ την …όμορφη».

Για να σώσει το… ναυάγιο της εισήγησης Παπαχρήστου, παρενέβη ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, μόνο που εκτέθηκε κι αυτός. Σύμφωνα με την τοποθέτησή του πρόλαβε (!!!) και τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου, ο οποίος του είπε ότι ο Μπαϊράμης είναι εξαιρετικός προπονητής και πήρε δύο πρωταθλήματα με την ομάδα Κ19 του Αιγάλεω. Μόνο που στα τέσσερα τελευταία χρόνια το μοναδικό πρωτάθλημα Κ 19 της δεύτερης κατηγορίας που ολοκληρώθηκε ήταν της σεζόν 2021-2022! Το 2019-2020 διεκόπη λόγω κορονοϊού, το 2020-2021 δεν διεξήθη λόγω κορονοϊού, ενώ διεκόπη και της σεζόν 2022-23.

Διαβάστε επίσης