Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τσίρκο» Νταμπάνοβιτς!

«Τσίρκο» Νταμπάνοβιτς!
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 19:57

Πώς γίνεται μία φάση να αλλάξει ένα παιχνίδι, ε; Αλλά, εντάξει, συνέβη σε ματς υπέρ της ΑΕΚ, οπότε δεν πρέπει να νοιάζει και κανέναν. Ενώ αν είχε ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, θα είχε γίνει πρώτο θέμα σε κάτι... βόθρους.

Στο 17’ του αγώνα, Άρης-ΑΕΚ, λοιπόν, ο ανεκδιήγητος Νταμπάνοβιτς, ο οποίος ήταν εκλεκτός για το ματς «φωτιά» ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν καλές σχέσεις, μάλλον... ξέχασε τις κάρτες στην πατρίδα του σε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Βίντα πάνω στον Ντάριντα.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον χαφ του Άρη, το οποίο ήταν καραμπινάτη κόκκινη, αλλά ο Μαυροβούνιος ρέφερι δεν έδωσε ούτε κίτρινη, αλλά ούτε το VAR την... είδε και έτσι, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Ωστόσο, το εξής περίεργο ήταν ότι κανείς παίκτης ή από τον πάγκο του Άρη δεν διαμαρτυρήθηκε.

Επίσης, στο 43', ο Σιντιμπέ πάτησε αντίπαλό του και ενώ ήταν δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του παίκτη, ο Νταμπάνοβιτς δεν έδωσε καν φάουλ. Γαργάρα κι αυτό...

To ίδιο σκηνικό είχαμε και στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 50', όπου ο Σιντιμπέ στην διεκδίκηση της μπάλας βρήκε με τον αγκώνα στο πρόσωπο του Σαβέιρο, με τον Νταμπάνοβιτς να δίνει φάουλ, αλλά να μην βγάζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γάλλο μπακ, ο οποίος έπρεπε να είχε αποβληθεί από το πρώτο μέρος.

Η ξεφτίλα τους είναι απίστευτη, εκτίθενται απροκάλυπτα και δεν τους νοιάζει. Θα πει κάνεις, ίσως θα έτυχε. Τι λέτε εσείς;

Διαβάστε επίσης