Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα τρέχει ο Λυσάνδρου! «Κεραυνοί» Κούγια στην Super League!

Ακόμα τρέχει ο Λυσάνδρου! «Κεραυνοί» Κούγια στην Super League!
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 18:01

Δεν άντεξε ο πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου τον... κανονιοβολισμό του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Αλέξη Κούγια με αποτέλεσμα να τρέχει ακόμη, καθώς έκλεισε τα μικρόφωνα και διέκοψε απρόοπτα τη συνεδρίαση της Super League που έγινε με τηλεδιάσκεψη. Ο γνωστός ποινικολόγος του ζήτησε εξηγήσεις αναφορικά με τη στάση του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, όπου ψήφισε «λευκό» στην πρόσληψη του Σουηδού Λίντμπεργκ ως μέλους της ΚΕΔ.

Όταν ο Λυσάνδρου δικαιολογήθηκε ότι «επικοινώνησα με όλους τους προέδρους των ΠΑΕ και οι οποίοι τον εξουσιοδότησαν να ψηφίσει λευκό», ποιος είδε τον Κούγια και δεν τον φοβήθηκε:

Κούγιας: «Πού προβλέπεται αυτό στο καταστατικό; Με ποιο δικαίωμα παίρνεις διά περιφοράς αποφάσεις χωρίς να συγκαλέσεις Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα;».

Ο Λυσάνδρου άρχισε να του λέει ότι αμφισβητείται αλλά ο Κούγιας συνέχισε τις βολές κατά ριπάς: «Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League και ότι στο τέλος θα είσαι ένα κολλητήρι όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ».

Τότε ο πρόεδρος της Λίγκας διέκοψε τη συνεδρίαση με πρωτοφανή, άσχημο και αντιδημοκρατικό τρόπο, χωρίς καν να κηρύξει τη λήξη της. Απλά, έκλεισε τα μικρόφωνα.

«Αν ολοκληρώνεις έτσι τα θέματα, θα πας κι εσύ φυλακή με την εγκληματική οργάνωση», φέρεται να σχολίασε ο Κούγιας.

Διαβάστε επίσης