Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» στη Λεωφόρο, Θρύλε ολέ, ολέ!

«Διπλό» στη Λεωφόρο, Θρύλε ολέ, ολέ!
Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024 - 10:01

To βράδυ της Κυριακής (4/2), στις 21:00, ο Ολυμπιακός δεν έχει ένα απλό ματς. Έχει αιώνιο ντέρμπι στη Λεωφόρο και... το ΘΕΛΕΙ!. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για το το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και πηγαίνουν στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου τους, για να πάρουν το «διπλό».

Οι παίκτες του Κάρλος Καρβαλιάλ καλούνται να τα δώσουν όλα, να παίξουν για το σήμα στη φανέλα και να πάρουν τη νίκη. Το ματς αυτό, δεν είναι ένα απλό ματς… Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Είναι η σύγκρουση δύο κόσμων… Είναι μια μάχη για την επικράτηση του δίκαιου και του αθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος σε τρεις διαδοχικές αγωνιστικές, έχοντας 41 βαθμούς. Από την άλλη, ο «αιώνιος» αντίπαλός του ηττήθηκε στην 20η αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ (2-1) και έχει 44 βαθμούς. Ο Θρύλος είναι έτοιμος να πάρει πίσω ότι στερήθηκε στο ματς του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό και να πλησιάσει στην κορυφή! Όσον αφορά τις απουσίες, οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ από τους «πράσινους», θα απουσιάσει ο Φώτης Ιωαννίδης.

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης