Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα παρέμβει κανείς ή ύπνος βαθύς;

Θα παρέμβει κανείς ή ύπνος βαθύς;
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 00:11

Η... εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο καλά κρατεί. Στην ΑΕΚ φαίνεται να έχουν βρει τις χαμένες Κυριακές τους και πως θα μείνει το 100-0 υπέρ της ομάδας τους με τα αλλεπάλληλα μαγειρεία και σκάνδαλα, προκειμένου να πάρουν έναν τίτλο. Κάνουν ότι είναι εις δυνατόν για να το πετύχουν.

Tελευταίο παράδειγμα, η υπόθεση Τσιλούλη, όπου ο παίκτης της Λαμίας είχε υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ πριν τον αγώνα του Σαββάτου και για αυτόν τον λόγο έμεινε εκτός αποστολής. Το «συνεργείο» του Γιαννάκη Παπαδόπουλου

είχε ξεφορτωθεί τον Καρλίτος με την έκτιση της ποινής στο ματς με την ΑΕΚ και στη συνέχεια έκαναν το «κόλπο» με την υπογραφή του συμβολαίου του Τσιλούλη, ώστε να μην χαθούν έστω και καταλάθος βαθμοί στην πόλη της Φθιώτιδας.

Όπως βλέπετε, βιώνουμε μετά το περσινό και σκανδαλώδη πρωτάθλημα, άλλο ένα πρωτάθλημα-παρωδία , με τη διαιτησία να έχει ξεφτιλίσει τα πάντα, προκειμένου κάποιο από τα «αγαπημένα» παιδιά του «συστήματος» να πάρει τίτλο. Μην ξεχνάμε το άγριο bullying στους αντιπάλους της ΑΕΚ (και του Παναθηναϊκού βεβαίως) από τους διαιτητές, οι οποίοι μεταξύ άλλων γεμίζουν κάρτες όποια ομάδα αντιστέκεται ενώ αρνούνται να τιμωρήσουν παίκτες που φοράνε κιτρινόμαυρα ή πράσινα. Με αποκορύφωμα φυσικά και την υπόθεση του Τσιλούλη, όπως σας αναφέραμε παραπάνω.

Για όλα αυτά λοιπόν, θα παρέμβει κανείς σε αυτό το γελοίο πρωτάθλημα ή ύπνος βαθύς;

Διαβάστε επίσης