Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα έλεγε ο Μασούρας, τώρα θα πιστέψουν και οι «αλλόθρησκοι»! (video)

Τα έλεγε ο Μασούρας, τώρα θα πιστέψουν και οι «αλλόθρησκοι»! (video)
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 00:13

Ποτέ να μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό των 47 πρωταθλημάτων! Και με αυτές τις δύο προτάσεις, θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το κείμενο. Ο Θρύλος υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ έχει μεταμορφωθεί και είναι πλέον μία ανάσα από την κορυφή και τις «διαστημικές» ομάδες, όπως μας τις παρουσιάζουν και τον τρέμουν περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός ακόμα και σε αυτή την κατάσταση που βρισκόταν πριν έρθει ο Βάσκος τεχνικός, αλλά και τώρα που έχει γυρίσει ο διακόπτης, «σκορπάει» τον φόβο και τον τρόμο ολοένα και περισσότερο. Οι «απέναντι» και οι «εξυγιαντές» τα έχουν... χαμένα. Έχουν τρομάξει στην ιδέα, ότι ο Ολυμπιακός είναι «ζωντανός» να πάρει το πρωτάθλημα. Και για αυτό το λόγο, θα κάνουν τα πάντα, ώστε να μην το κατακτήσει και τους χαλάσει τα... σχέδια σε ένα ήδη «αλλοιωμένο» πρωτάθλημα.

Σας τα έλεγε και το πίστευε ο Μασούρας από τις 7 Γενάρη μετά το «μαγειρείο» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τι είχε πει για να υπενθυμίσουμε στους «επιλεκτικούς», «Αν νομίζουν ότι θα κερδίσουν έτσι το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό είναι γελασμένοι». Έτσι ακριβώς, έκαναν το λάθος να μας ξεγράψουν και θα το πληρώσουν.

Όσο δύσκολο και να φαντάζει, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει αυτό. Αυτόν τρέμουν, κανέναν άλλον. Εμείς, λοιπόν, τη δουλειά μας. Σεμνά και ταπεινά. Να παίρνουμε τα ματς, να μεγαλώνουμε το σερί και θα τα δούμε όλα στο τέλος και ας παίζουν φιλικά με τις θυγατρικές τους κάποιοι άλλοι.

Διαβάστε επίσης