Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζολάκης για τη συνέχεια: «Θα φορτσάρουμε στα play-off για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Τζολάκης για τη συνέχεια: «Θα φορτσάρουμε στα play-off για να πάρουμε το πρωτάθλημα»
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 00:34

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ήταν ο ένας εκ των δύο παικτών του Ολυμπιακού που μίλησε στη μικτή ζώνη, μετά από την επικράτηση με 3-0 επί του Βόλου. Και αυτή ήταν η πρώτη του εντός έδρας συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ, αλλά και η δεύτερη γενικότερα στο πρωτάθλημα, αφού είχε προηγηθεί και αυτή στην Καισαριανή, με αντίπαλο την Κηφισιά.

Αρχικά, ο «Τζόλα» υπογράμμισε στις δηλώσεις του πως: «Θεωρώ ότι εμείς το κάναμε εύκολο το ματς με τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το παιχνίδι και είχαμε την κατοχή. Σίγουρα βοήθησε ότι παίζαμε με παίκτη παραπάνω. Είχαμε πολλές φάσεις να σκοράρουμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ».

Επιπροσθέτως, ο νεαρός τερματοφύλακας ρωτήθηκε και για το τι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό και απάντησε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα η ψυχολογία παίζει τον ρόλο της. Όπως είπατε πήραμε άλλη μία νίκη. Έχουμε μειώσει από την κορυφή και τώρα θα φορτσάρουμε στα πλέι οφ για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι πάμε πολύ καλά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Το θέμα είναι να συνεχιστεί η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση και να βγει στα παιχνίδια».

Ο Κυριάκος Ασλανίδης από πλευράς Βόλου, τόνισε: «Ήμασταν άτυχοι γιατί παίζαμε από νωρίς με δέκα παίκτες. Αυτό μας δυσκόλεψε αρκετά. Έχουμε ένα νέο σύστημα πλέον, προσπαθούμε να βγάλουμε αυτοματισμούς, αλλά ήταν δύσκολο σήμερα. Παίζαμε με δέκα παίκτες και παλέψαμε. Είναι δύσκολο να παίζεις στο Καραϊσκάκη με παίκτη λιγότερο. Ο νέος προπονητής θέλει να μας αλλάξει ως προς το να παίζουμε περισσότερο και να βγάζουμε περισσότερους αυτοματισμούς. Τα play out είναι δύσκολα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον χαρακτήρα μας».

Διαβάστε επίσης