Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο όριο καρτών η άμυνα του Θρύλου

Στο όριο καρτών η άμυνα του Θρύλου
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 23:38

Τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να βρεθεί στα προημιτελικά του Conference League και το βράδυ της Πέμπτης (7/3, 19:45) πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει και της ρεβάνς (14/3) στην Τόπολα.

Εκεί, όπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να έχει όλους τους παίκτες της ευρωπαϊκής λίστας στη διάθεσή του χωρίς απώλειες λόγω τραυματισμών – όπως αυτή του Αλεξανδρόπουλου για τον πρώτο αγώνα – αλλά και τιμωρίας.

Και το καμπανάκι του κινδύνου έχει κρούσει για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που σκέφτεται να παρατάξει ο Βάσκος τεχνικός. Τόσο ο Παναγιώτης Ρέτσος, όσο και ο Νταβίντ Κάρμο είναι στο όριο των καρτών και αν δεν προσέξουν και δεχθούν άλλη μια κίτρινη θα χάσουν τη ρεβάνς στη Σερβία.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ντανιέλ Ποντένσε, με τη διαφορά, πως ο Πορτογάλος εξτρέμ λόγω θέσης θεωρητικά είναι πιο δύσκολο να βρεθεί σε μια τέτοια δύσκολη θέση.

Όπως και να έχει, το Ελληνοπορτογαλικό δίδυμο στόπερ του Θρύλου θα πρέπει να είναι ιδιαλίτερα προσεκτικό ώστε να είναι διαθέσιμοι και στη ρεβάνς.

Διαβάστε επίσης