Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποδείξεις από τους «λασπολόγους» για Μπακασέτα; Υποκριτές αισχροί, ξεχάσατε την ισοπέδωση σε Μανώλα-Παπασταθόπουλο;

Υποδείξεις από τους «λασπολόγους» για Μπακασέτα; Υποκριτές αισχροί, ξεχάσατε την ισοπέδωση σε Μανώλα-Παπασταθόπουλο;
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 13:48

Τι πλάκα έχει η φάση. Έχουμε πει ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να το αποφύγεις. Την αλήθεια του ποδοσφαίρου, δηλαδή. Δεν μπορείς να της ξεφύγεις. Σε βρίσκει και σε εκθέτει. Γενικά. Είναι γεγονός ότι πολλές φορές ήδη οι «εξυγιαντές» και οι διάφοροι… opinion makers, γύρω από εκείνους, έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, με φάσεις τις οποίες εδώ έλεγαν έτσι, εκεί έλεγαν αλλιώς. Έχουν πιαστεί τόσες πολλές φορές πια με τη γίδα στην πλάτη, που… δεν σηκώνει άλλο.

Επειδή έχουν ξευτιλίσει τα πάντα, στον βωμό της αισχρής προπαγάνδας εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των ομάδων που τους πληρώνουν ή/και αγαπούν, νομίζουν ότι η γνώμη τους μετράει. Ξέρετε τι λένε για τη γνώμη. Όλοι έχουν από μία, όπως και οπή πίσω.

Ο κόσμος έχει μάτια και διαβάζει, αλλά και βλέπει. Και έχει και αυτιά και ακούει… Όπως είδε λοιπόν, γνωστό «πράσινο» opinion maker του βοθροσάιτ και να αρθρογραφεί μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της Εθνικής στα πέναλτι και να σηκώνει «ασπίδα» προστασίας στον Μπακασέτα (αρχηγό του Παναθηναϊκού). Για τα όσα γράφτηκαν εις βάρος του από τον κόσμο στα social media και όχι μόνο για το χαμένο πέναλτι που στοίχησε την πρόκριση στα τελικά του Euro.

Ξαφνικά στο σάιτ της… αλήθειας ευαισθητοποιήθηκαν με ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας και μας κάνουν υποδείξει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον «ηγέτη» του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, όπως τον αποκαλούν.

Αλλά επειδή η ζωή είναι μικρή και όλα γυρίζουν μπούμεραγνκ και δεν αφήνει κανέναν να… γλεντάει έτσι αδίκως, χωρίς να τον τιμωρεί, η ζωή τα έφερε αυτοί που κάποτε ισοπέδωναν τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο όταν βρισκόντουσαν στην Εθνική και έπαιρναν φωτιά τα πληκτρολόγια με την λασπόδη προπαγάνδα τους, να κάνουν υποδείξεις και να το παίζουν ευαίσθητοι!

Ρόμπες! Όπως σας συμφέρει μια ζωή! Τότε δεν είχε… κάτω τα χέρια!

Διαβάστε επίσης

Στη φόρα το σκάνδαλο στη Super League 2

Στη φόρα το σκάνδαλο στη Super League 2

Ο Σταμούλης δεν μπορούσε να είναι αντιπρόεδρος και τον προσέλαβαν γενικό διευθυντή! Βολές κατά ριπάς από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Αλέξη Κούγια. Εκτέθηκαν Μαρτσούκος και λοιποί…