Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για το «διπλό» στην OPAP Arena!

Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για το «διπλό» στην OPAP Arena!
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 22:22

Ο Θρύλος μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μετά τον θρίαμβο επί της Μακάμπι και την πρόκριση στους «8» του Conference League, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους, ενώ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχεδιάζει τα πλάνα του, για το «διπλό» στην OPAP Arena.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (29/3), ο Βάσκος προπονητής θα δει όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν, ενώ ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%, λόγω των ενοχλήσεων.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, εκτιμάται ότι οι Πειραιώτες θα παραταχθούν όπως στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία, ωστόσο μένει «ανοιχτή» η θέση του τερματοφύλακα, με τον Τζολάκη να συγκεντρώνει αρκετούς «πόντους» για να πάρει φανέλα βασικού ξανά, αφού ο Πασχαλάκης νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο.

Στις επόμενες προπονήσεις ο Μεντιλίμπαρ θα έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα, αφού θα κρίνει ποιοι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και ποιοι είναι έτοιμοι αγωνιστικά.

Διαβάστε επίσης