Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ασυλία» στο ξύλο των παικτών της ΑΕΚ από τον Γιουνγκ! (video)

«Ασυλία» στο ξύλο των παικτών της ΑΕΚ από τον Γιουνγκ! (video)
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 21:50

Δεν είναι η πρώτη φορά, που το βλέπουμε να συμβαίνει. Πολλές, πολλές φορές έχουμε σταθεί, στον τρόπο με τον οποίο η «εξυγίανση» επιτρέπει στους αντιπάλους του Ολυμπιακού να… ρίχνουν, ελεύθερα, ξύλο. Το ίδιο σκηνικό έχουμε και στο ματς του Θρύλου με την ΑΕΚ στην ΟPAP Arena για την 2η αγωνιστική των play-offs της Super League, με τον Ματέι Γιουγκ να δίνει «ρεσιτάλ» υπέρ της ΑΕΚ.

Ο Σλοβενός ρέφερι έχει προκαλέσει την νοημοσύνη των οπαδών του ποδοσφαίρου, με την ασυλία που έχει δώσει στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» στο ανελέητο ξύλο που έχουν ρίξει στους «ερυθρόλευκους».

Πιο συγκεκριμένα, δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που γλύτωσαν οι παίκτες του Αλμέιδα, που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν κραυγαλέες.

Αναλυτικά:

-34’ Ο Σιμάνσκι τραβάει από την φανέλα τον Κώστα Φορτούνη, που φεύγει στην αντεπίθεση, δεν δέχτηκε ποτέ κάρτα.

-50’ Ο Λιβάι Γκαρσία μπαίνει στην περιοχή και με μια αριστοτεχνική «βουτιά» μετά από το καθαρό μαρκάρισμα του Κάρμο ήθελε να κερδίσει το πέναλτι. Ο Σλοβένος δεν του έδωσε κάρτα για θέατρο.

-53’ Ο Άμραμπατ ρίχνει αγκωνιά στο πρόσωπο του Κάρμο, καμία κάρτα και εκεί.

-58’ Ο Σιμάνσκι εκμεταλλευόμενος που δεν δέχτηκε κάρτα νωρίτερα, έκανε ένα μαρκάρισμα για να κόψει την αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Δέχτηκε κάρτα, το οποίο επρόκειτο για «θαύμα».

Διαβάστε επίσης

Πόρνη μπάλα!

Πόρνη μπάλα!

Ο Ολυμπιακός πάτησε την ΑΕΚ, έχασε τα άχαστα και το πλήρωσε δεχόμενος γκολ στο 90'+1' (1-0).