Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το τρία στα τρία οι «ερυθρόλευκοι»

Για το τρία στα τρία οι «ερυθρόλευκοι»
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 12:30

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις με τον Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2019-20.

Την περσινή σεζόν ο Άρης έχασε μόλις το ένα από τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα, σε κανονική περίοδο και Playoffs. Επικράτησε και στα δύο στην έδρα του με 2-1 και η αναμέτρηση τους με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό για τα Playoffs ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2.

Αυτή η ισοπαλία είναι και η μόνη επιτυχία για τους «κίτρινους» στη σειρά των αγώνων τους τα τέσσερα τελευταία χρόνια για τα Playoffs, αφού ο Ολυμπιακούς μετρά τρεις νίκες στις άλλες αναμετρήσεις μεταξύ τους.

Η τελευταία νίκη του Άρη στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν στις 27 Ιανουαρίου 2002 με 1-0 και από τότε ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει στα 18 από τα 22 παιχνίδια που έχει υποδεχθεί τον Άρη για το πρωτάθλημα, με τις άλλες τέσσερις αναμετρήσεις να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

47 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

12 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 129-47

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο Μπαλτάκου με Φρόιντφελντ

Σκάνδαλο Μπαλτάκου με Φρόιντφελντ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε ότι ο Σουηδός «έχει συμβόλαιο μέχρι και του χρόνου», ενώ είχαν διαρρεύσει ότι ο αρχιδιαιτητής προσλήφθηκε μέχρι το καλοκαίρι.