Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανένα περιθώριο λάθους για τον Ολυμπιακό

Κανένα περιθώριο λάθους για τον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 14:22

Η πίστη είναι πολύ σημαντική για να επιτευχθούν οι στόχοι. Και η πεποίθηση που εξέφρασε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει» μετά την OPAP Arena δεν ήταν λόγια του αέρα. Για το θεαθήναι. Δεν προσπαθεί να χαϊδέψει αυτά ο Βάσκος τεχνικός. Πιστεύει ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση και θέλει να το πετύχει.

Στόχος δύσκολος, με τα αγωνιστικά εμπόδια να μην είναι ανυπέρβλητα, τα εξωαγωνιστικά όμως, να είναι πάντα εκεί για να βάλουν την τρικλοποδιά στον Θρύλο την κατάλληλη στιγμή.

Η ήττα από την ΑΕΚ είναι παρελθόν, η πίκρα δεν έχει φύγει ούτε από τους παίκτες, ούτε από τον κόσμο.

Όμως, αν μένει κάτι πολύ σημαντικό, αυτό είναι η αγωνιστική παρουσία. Αυτή που επιτρέπει να μην χαθεί η αισιοδοξία πως κάτι καλό δημιουργείται, πως η δουλειά στο Ρέντη θα φέρει καρπούς και μαζί με την πίστη μπορεί να κάνει πραγματικότητα τα «ερυθρόλευκα» όνειρα.

Για αυτό δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Δεν επιτρέπεται να χαθεί πόντος ούτε κόντρα στον Άρη την απόψε Τετάρτη (3/4, 19:00) ούτε την Κυριακή (7/4) εκτός έδρας με τη Λαμία.

Ο Θρύλος πρέπει να κοιτάει μόνο την κορυφή και αυτό θα κάνει.

Μαζί με τις νίκες θα αλλάξει και η ψυχολογία.

Βασικό στοιχείο για να παραμείνει η ισορροπία, ειδικά όταν στο πρόγραμμα δεν υπάρχουν μόνο τα play offs της Super League. Υπάρχει και ο τεράστιος στόχος του Conference League και οι αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε.

Η ευκαιρία είναι τεράστια για τους «ερυθρόλευκους» και το γνωρίζουν πολύ καλά. Αλλά ούτε περιθώρια λάθους υπάρχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ούτε υποτίμηση αντιπάλων, ούτε χαλάρωση. Στοχοπροσήλωση απαιτείται, πίστη στο πλάνο και στους εαυτούς τους.

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο Μπαλτάκου με Φρόιντφελντ

Σκάνδαλο Μπαλτάκου με Φρόιντφελντ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε ότι ο Σουηδός «έχει συμβόλαιο μέχρι και του χρόνου», ενώ είχαν διαρρεύσει ότι ο αρχιδιαιτητής προσλήφθηκε μέχρι το καλοκαίρι.