Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό Β'...

Ήττα στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό Β'...
Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 - 17:56

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Β' στη δοκιμασία που είχε με τον Γιούχτα στην Κρήτη (3-2) για την 4η αγωνιστική των play-out του Β' ομίλου της Super League 2, δεχόμενος γκολ στο φινάλε του ματς (90+5’).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Ολυμπιακός Β’ απείλησε στο 18’ για πρώτη φορά με τον Μαρίνο από τα δεξιά να γυρίζει την μπάλα, όμως ο Πρινιωτάκης ήταν εκεί και μπλόκαρε.

Στο 23′ οι ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν στην κόντρα επίθεση ο Τσέλιος πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 37′ ο Γιούχτας έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Αλεξόπουλο να πιάνει την κεφαλιά μετά την σέντρα του Μπουρσέλη, όμως οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιούχτας κατάφερε να ισοφαρίσει, καθώς στο 50′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Ολυμπιακού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλεξόπουλος ο οποίος έγραψε το 1-1. Ο Ολυμπιακός Β’ απείλησε ξανά στο 59′ με τον Σαπουντζή, όμως το φάουλ του το απέκρουσε ο Πρινιωτάκης. Οι Κρητικοί κατάφεραν στο 62′ να φέρουν τούμπα το ματς, όταν μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Μπουτσάκης που είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο σούταρε κάνοντας το 2-1. Δύο λεπτά μετά ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-2, με τον Σαπουντζή, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 87ο λεπτό ο Ολυμπιακός Β’ βρήκε γκολ ισοφάρισης καθώς κέρδισε πέναλτι με τον Μπα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-2. Ο Γιούχτας κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Κωστανάσιο, ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης