Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμός στην βαθμολογία! Ζωντανός ο Θρύλος! (photo)

Χαμός στην βαθμολογία! Ζωντανός ο Θρύλος! (photo)
Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 - 22:41

Ο Θρύλος ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Λαμίας, πήρε χωρίς προβλήματα τους τρεις βαθμούς και στο τέλος της βραδιάς πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο του μία ακόμα νίκη! Οι Πειραιώτες έδειξαν ότι παρά τον πόλεμο που δέχονται, θα πάνε μέχρι τέλους για να φέρουν το 48ο πρωτάθλημα στο Λιμάνι!

Ο ΠΑΟΚ, επέστρεψε από το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ και παίρνοντας χρυσό βαθμό (2-2), διατηρήθηκε μόνος του στην κορυφή και έβαλε όλους στο κόλπο για το πρωτάθλημα, το οποίοι οι υπόλοιποι εκτός από τον Ολυμπιακό δείχνουν να μην μπορούν να πάρουν κεφάλι στην κούρσα του τίτλου.

Δεν μπορούν, πώς το λένε; Λίγο πήρε μπρος ο Θρύλος και άρχισαν να τρέμουν! Στο τέλος της χρονιάς, ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι πρωταθλητής. Ξέρει τον τρόπο, έχει τα... καρύδια και θα είναι ξανά στην κορυφή! Τους υπόλοιπους δεν τους βλέπει!

Απλά τα πράγματα: «Τρέμουν» και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, το -4 να γίνει -30. Ίσως τότε νιώσουν… ασφάλεια. Αλλά δεν θα τους περάσει. Μέσω της ΕΠΟ, μέσω της διαιτησίας, μέσω όλου του συστήματος της «εξυγίανσης», οι «απέναντι» προσπαθούν να ανοίξουν και άλλο τη διαφορά, για να νιώσουν… ασφαλείς. Στο -4 όχι ασφαλείς δεν νιώθουν αλλά ξέρουν ότι για τον Ολυμπιακό είναι σαν να… μην υπάρχει αυτή η διαφορά.

Δείτε την βαθμολογία:

Διαβάστε επίσης