Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο έτσι μπορούσε να χάσει ο Ολυμπιακός Β' στη Ρόδο, διαιτησία για κλάματα!

Μόνο έτσι μπορούσε να χάσει ο Ολυμπιακός Β' στη Ρόδο, διαιτησία για κλάματα!
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 17:59

Ήττα με το έτσι-θέλω γνώρισε ο Ολυμπιακός Β' στη Ρόδο. Με γκολ από επιθετικό φάουλ πάνω στον Κεραμίδα, ο Διαγόρας Ρόδου πήρε τη νίκη με 1-0 για την εξ’ αναβολής πρώτη αγωνιστική των play-outs της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν, αφού αδικήθηκε η προσπάθεια των παικτών του Ιμπάγασα σε δύο κραυγαλέες φάσεις. Στο 80’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαπουντζή, ο Κουτσίδης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν θα μέτρησε καθώς ο ανεκδιήγητος διαιτητής Μαχαίρας (Αθηνών) έδωσε επανάληψη σε… κόρνερ. Και εκεί που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα στο 88’, ο Λούκιτς έκανε το 1-0, σε μια φάση που έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ (σπρώξιμο) πάνω στον Κεραμίδα από τον Αντετσίνα και εν τέλει το τέρμα μέτρησε κανονικά.

Έτσι δεν κατάφερε να πάρει το «διπλό» ο Ολυμπιακός Β', απέναντι στον Διαγόρα, μετά από μία πολύ καλή προσπάθεια, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Μπάμπη Κωστούλα, καθώς υπέστη άλλο ένα «χειρουργείο» από τους στημένους διαιτητές.

Στο 15′ ο Διαγόρας είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανιά, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54′ ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και είχε την καλύτερη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Χ. Κωστούλας έκανε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο αργότερα, στο 62′, ο Τσέλιος μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο Λαδάς, ενώ στο 75′ ο τερματοφύλακας του Διαγόρα αντέδρασε και πάλι σωστά στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή.

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Δημόπουλος (84’ Σταματούλλας), Δημητρίου, Νικόλης (84’ Μανωλάκης), Μουντές (60’ Μασούρας), Παπατόλιος, Τσιαντούλας, Βολάκης (60’ Αντεσίνα), Λεσάι (67’ Λούκιτς), Μανιάς.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Σγουρός (74’ Σαπουντζής), Τσέλιος (74’ Πινακάς), Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μουζακίτης, Κεραμίδας, Μαρίνος (70’ Κατσουλίδης), Κουτσίδης, Κωστούλας, Μπα (70’ Βλαχομήτρος).

Διαβάστε επίσης