Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επίθεση» στο εστιατόριο του Τζέκο! (photo)

«Επίθεση» στο εστιατόριο του Τζέκο! (photo)
Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 11:56

Με τον Έντιν Τζέκο δημιούργησε αρνητική εντύπωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» όχι μόνο με την κακή του απόδοση, αλλά και με το γεγονός πως ασχολήθηκε με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Βόσνιος επιθετικός της Φενέρμπαχτσε άκουσε το γιουχάισμα του κόσμου, αφού ήταν εριστικός με τον τρόπο του.

Πήγε προς το πέταλο και έδειξε την τουρκική σημαία που υπάρχει στη φανέλα της Φενέρ με συνέπεια να ακούσει νέα γιουχαΐσματα.

Όπως ήταν λογικό, η πρόκληση του Βόσνιου επιθετικός δεν πέρασε αναπάντητη από τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και από Έλληνες φιλάθλους των υπόλοιπων ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη συμπεριφορά έκαναν «ντού» στις αξιολογήσεις του «EZZA Restaurant», με αποτέλεσμα η βαθμολογία του μαγαζιού να πέσει μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτό γράφει ο δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπούτσογλου, τονίζοντας πως οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έφτιαξαν γκρουπ με σκοπό να δυσφημήσουν την επιχείρηση. Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως μέχρι εχθές Παρασκευή (12/4), το εστιατόριο είχε βαθμολογία 4,8 αστέρια στη Google, ενώ το Σάββατο αυτή είχε πέσει σε 4,5.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «EZZA Restaurant» ανήκει τόσο στον Τζέκο όσο και στον φίλο του, Αρμίν Χατζίτς, ο οποίος είναι και συνιδιοκτήτης. Ο επιθετικός της Φενέρμπαχτσε αποτελεί λάτρης της πόλης του Ντουμπρόβνικ και κάπως έτσι αποφάσισε να ανοίξει εκεί το εν λόγω εστιατόριο.

Διαβάστε επίσης