Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση σε «Τζόλα» (video)

Αποθέωση σε «Τζόλα» (video)
Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 19:12

Ο Κωνσταντής Τζολάκης έχει πάρει γάντια βασικού από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και σε κάθε αγώνα που περνάει αποδεικνύει γιατί τυγχάνει αυτής της εμπιστοσύνης.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Θρύλου και κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ήταν καθοριστικός στις φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει και είχε σωτήριες αποκρούσεις σε σουτ των Τούρκων.

Ο Τζολάκης βίωσε μια σεζόν στην οποία πήρε ελάχιστες ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως πρώτος ο Καρβαλιάλ του έδωσε ευκαιρία στο ματς της 18ης αγωνιστικής απέναντι στην Κηφισιά και αμέσως μετά φόρεσε γάντια βασικού στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας με αντίπαλο τον Βόλο. Έτσι στα... βαθιά ξανά, αλλά έχει δείξει σταθερότητα μέχρι στιγμής. Κόντρα στη Φενερμπαχτσέ είχε μάλιστα σημαντικές επεμβάσεις και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση του νικηφόρου αποτελέσματος, έστω και με βραχεία κεφαλή.

Mάλιστα, έχει γνωρίσει καθολική αποθέωση από τον κόσμο, αλλά και από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλησε τον τιμήσει στα social media.

Δείτε:


Διαβάστε επίσης