Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι' αυτό δεν πέταξε το αερόστατο! Σήμερα ήταν η γιορτή!

Γι' αυτό δεν πέταξε το αερόστατο! Σήμερα ήταν η γιορτή!
Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 22:25

Μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Το αγαπημένο μας σπορ, όπως ακριβώς θέλουμε να είναι. Χωρίς εντάσεις, χωρίς αψιμαχίες, χωρίς το παραμικρό που μπορεί να αμαυρώσει ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα.

Το αποψινό ΑΕΚ-Άρης ήταν βγαλμένο από τα όνειρα του υπουργείου Πολιτισμού σε ένα από τα πιο αμφίρροπα και πιο καθαρά πρωταθλήματα όλων των χωρών, όλων των εποχών διαγαλαξιακά.

Ο «σκληροτράχηλος» Άρης έκανε τα πάντα για κρατήσει το ματς στα ίσα κόντρα στην ΑΕΚ την κοίταξε στα μάτια από το πρώτο λεπτό. Όμως από συνήθεια εξαφανίστηκε από το γήπεδο και το κοντέρ έγραψε μόνο 2-0 στο «φιλικό» της αγωνιστικής, στα… απόνερα της «μεγαλειώδους» γιορτής της ΑΕΚ για τα γενέθλια της με βάση το παλιό ΑΦΜ.

Με αφορμή το περιστατικό με το αερόστατο, το οποίο δεν σηκώθηκε, υπήρχε λόγος που δεν συνέβη. Συγκεκριμένα, ο πραγματικός εορτασμός των γενεθλίων των «κιτρινόμαυρων» ήταν απόψε στο ματς με τον Άρη, με «καλεσμένο» τον Καρυπίδη κι ως επιβράβευση για την συμφωνία με τους Έλληνες διαιτητές στην καφετέρια της Γλυφάδας, ήθελαν σήμερα να κάνουν την πτήση.

Πραγματική γιορτή και προμελετημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Με τον "μεζούρα" διαιτητή, τον Άρη των… ξαφνικών απουσιών που παθαίνει κόντρα στην ΑΕΚ... Από παντού καλυμμένο το ματς. Ακόμα και αν πήγαινε να στραβώσει (λέμε τώρα), θα την έβρισκαν την λύση οι «σύμμαχοι».

Διαβάστε επίσης