Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μεντιλίμπαρ παίρνει και Κουτσίδη στην Τουρκία!

Ο Μεντιλίμπαρ παίρνει και Κουτσίδη στην Τουρκία!
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 - 21:18

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (18/4, 22:00) για προημιτελικά του Conference League, προκειμένου να «σφραγίσει» την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Παναγιώτη Ρέτσο που συμπλήρωσε κάρτες και αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο στις προπονήσεις που απομένουν αυτό θα είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Βάσκο τεχνικό.

Το αριθμητικό πρόβλημα των κεντρικών αμυντικών ανάγκασε τον Βάσκο τεχνικό να πάρει στην αποστολή των Πειραιωτών για την ρεβάνς, τον βασικό στόπερ, παίκτη της ομάδας νέων, Ισίδωρο Κουτσίδη.

Ο Κουτσίδης είναι από τα βασικά μέλη των «διαμαντιών» της Κ19 που την Παρασκευή παίζει στην Νιόν στο Final-4 με την Ναντ για την πρόκριση στον τελικό του Youth League. Και έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον του Μεντιλίμπαρ που τον επέλεξε και γιατί βεβαίως υπάρχει το σοβαρό κενό στα στόπερ στην ευρωπαϊκή λίστα αλλά και γιατί προετοιμάζει το έδαφος εν όψει καλοκαιριού.

Σε περίπτωση που ο Βάσκος Στρατηγός χρησιμοποιήσει τον Κουτσίδη στον αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ο νεαρός αμυντικός δεν θα συμμετάσχει στον ημιτελικό του Youth Legaue με αντίπαλο την Ναντ. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα ταξιδέψει απευθείας για Νιόν, προκειμένου να αγωνιστεί κανονικά.

Διαβάστε επίσης