Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Θρύλε, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 07:34

«Ραντεβού» με την ιστορία (ένα ακόμα) έχει ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Πέμπτης (18/4, 22:00). Στην Πόλη του και το «Şükrü Saracoğlu» απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Και σε αυτό το «ραντεβού» θέλει να είναι συνεπής, πιστός. Όπως είναι σε πολλά, όλα τα τελευταία χρόνια.

Ο Θρύλος «πετάει», το πρωί της Τετάρτης (17/4), για την Τουρκία, όπου την Πέμπτη παίζει με την Φενέρ τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «8» του Conference League, έχοντας το προβάδισμα από το 3-2 του πρώτου, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αν αυτό το 3-2 το κάνει εύκολο το έργο του; Σε καμία περίπτωση. Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά πρέπει να μπει στο ματς... λες και είναι το πρώτο, σαν να αρχίζει από το... μηδέν.

Αν το παιχνίδι είναι δύσκολο; Εννοείται. Προφανώς. Η Φενέρμπαχτσε είναι καλή ομάδα, με τις αρετές της (επιθετικά) και με τα κενά της (αμυντικά). Και σε αυτά τα κενά πρέπει να «χτυπήσει» ο Θρύλος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Κανείς στην ομάδα δεν πηγαίνει στην Τουρκία για... τουρισμό, ούτε καν υπάρχει στο μυαλό η λέξη «χαλάρωση». Δεν υπάρχουν αυτά!

Όλοι στην ομάδα ανυπομονούν πολύ για αυτό το παιχνίδι, για αυτή τη στιγμή. Και θέλουν το φινάλε και του δεύτερου αγώνα να τους βρει στη φάση των «4» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Για πρώτη φορά στην ιστορία!

Ναι, δεν είναι εύκολο. Το αντίθετο. Δύσκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης, αλλά δεν φοβάται. Ολυμπιακός είναι...

Διαβάστε επίσης