Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Bolavip: «Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βαλεντίνι» (photo)

Bolavip: «Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βαλεντίνι» (photo)
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 11:33

Με το καλοκαίρι κοντά, τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει. Δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική «μπλέκουν» και πάλι τον Θρύλο με τον κεντρικό αμυντικό της Μπόκα Τζούνιορς, Νίκολας Βαλεντίνι.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο αποκάλυψε διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με την Μπόκα για τον 23χρονο στόπερ. Με τα ΜΜΕ της Αργεντινής να επαναφέρουν το θέμα Βαλεντίνι για τους Πειραιώτες, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον.

«Ιντερ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Λάτσιο και Ολυμπιακός είναι οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Βαλεντίνι. Σύμφωνα με το CalcioMercato, η Ίντερ είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί με την Μπόκα για την αγορά του παίκτη. Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Ντάριο Μπασίν, ήταν παρών στο γήπεδο της Μπόκα, στο πρόσφατο ταξίδι του στη Νότια Αμερική. Ο Βαλεντίνι εξακολουθεί να μην αποδέχεται την προσφορά της Μπόκα για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στις 31/12. Εν τω μεταξύ, ο σύλλογος τον ενημέρωσε ότι προς το παρόν δεν τον υπολογίζει», αναφέρει χαρακτηριστικά το Bolavip Argentina.

Δείτε το δημοσίευμα:

Διαβάστε επίσης