Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι, την πρόκριση στην Πόλη παίρνεις!

Θρύλος είσαι, την πρόκριση στην Πόλη παίρνεις!
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 09:50

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: AΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το ευρωπαϊκό του «κοστούμι» φοράει και πάλι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 22:00 την Φενέρμπαχτσε στη ρεβάνς για τη φάση των «8» του Conference League. Live στο gavros.gr.

Στο «Σουκρού Σαράτσογλου» ο Θρύλος κυνηγάει,, την πρόκριση στους «4» του Conference για να γράψει ιστορία. Ένα… μίνιμουμ, θα λέγαμε, για την αξία και τις ικανότητες αυτής της ομάδας, η οποία είναι έτοιμη να… τελειώσει τη δουλειά. Τη δουλειά, την οποία άρχισε πριν από μία εβδομάδα, στο Καραϊσκάκη, με το 3-2, επί των Τούρκων

Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ είναι έτοιμα. Και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να περιμένουμε, απόψε, να δούμε έναν Ολυμπιακό να παίζει… ταμπούρι. Αλλά δεν αναμένουμε να δούμε και έναν Ολυμπιακό… όσα πάνε και όσα έρθουν. Θα είναι πιο προσεκτικός, πιο προσηλωμένος στην τακτική του και στόχος του είναι να καταφέρει να μην επιτρέψει στους Τούρκους να… ξεσαλώσουν, μέσα στο ματς.

Στόχος του «Μέντι» είναι η ομάδα του να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Να στριμώξει την Φενέρμπαχτσε στο μισό του δικού της γηπέδου, να την τρομάξει και να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές της αδυναμίες. Πρόκριση μόνο με νίκη θέλει ο Βάσκος τεχνικός.

Πάμε, λοιπόν, για το μεγάλο βήμα! Πάμε να γράψουμε ιστορία και να βρεθούμε στην φάση των «4» του Conference League! Πάμε για να δώσουμε συνέχεια στην ευρωπαϊκή μας άνοδο! Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης

Έχει τον... τρόπο!

Έχει τον... τρόπο!

Μετρ των προκρίσεων με ένα σπουδαίο σερί, ο Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ...

Να τη φέρει στον ρυθμό του

Να τη φέρει στον ρυθμό του

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει επ’ ουδενί να παρασυρθεί, από τον ρυθμό της Φενέρ. Αντιθέτως, πρέπει να επιβάλλει τον δικό του...