Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Άρη μπερδεύτηκαν από τα παρόμοια χρώματα

Στον Άρη μπερδεύτηκαν από τα παρόμοια χρώματα
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 21:00

Το μπλόκο, για το οποίο είχε προειδοποιήσει το gavros.gr ότι θα στηθεί στο «Κλ. Βικελίδης», λειτούργησε σχεδόν στην εντέλεια. Θα είχε λειτουργήσει πλήρως αν ο Ολυμπιακός είχε φύγει ηττημένος από το Άρη, όμως ο Ζέλσον Μαρτίνς χάλασε τα σχέδια, αλλά και πάλι οι «κίτρινοι» πανηγυρισμοί με το τέλος του αγώνα έδειξαν πως και η ισοπαλία ήταν αρκετή. Γιατί πανηγύριζαν, βέβαια, θα παραμείνει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Μην είναι γιατί διατήρησαν την… τιμητική διαφορά των μόλις 18 βαθμών από τον Ολυμπιακό, ή κράτησαν μακριά τους 14 βαθμούς της Λαμία.

Κανείς δεν γνωρίζει, αλλά τα πανηγύρια στα επίσημα του «Κλ. Βικελίδης» παρέπεμπαν σε κάποια μοναδική επιτυχία.

Μέχρι και ο Μεντιλίμπαρ έχει καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται στους δύο (και κάτι) μήνες που βρίσκεται στο τιμόνι του Θρύλου και τους έσφαξε με το μπαμπάκι.

«Είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα, είδαμε και τον Άρη που τα έδωσε όλα για να πάρει τον βαθμό με εμάς. Είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα να προσπαθούν όλες οι ομάδες και εάν το έκανε αυτό ο Άρης σε όλους τους αγώνες πιστεύω θα ήταν και πιο κοντά σε εμάς βαθμολογικά. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός» είπε ο Βάσκος τεχνικός βάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα πράγματα στη θέση τους.

Βέβαια, στον Άρη την περασμένη Κυριακή μπερδεύτηκαν με τα παρόμοια χρώματα και χάρηκαν για τη νίκη της ΑΕΚ. Στο «Κλ. Βικελίδης»…

Διαβάστε επίσης