Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλβέρδε: «Aπίστευτο που έκανε ο Μεντιλίμπαρ, η δεύτερη ομάδα μου είναι ο Ολυμπιακός» (video)

Βαλβέρδε: «Aπίστευτο που έκανε ο Μεντιλίμπαρ, η δεύτερη ομάδα μου είναι ο Ολυμπιακός» (video)
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 21:38

Ένας προπονητής, ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στον Ολυμπιακό. Ένας ΚΥΡΙΟΣ των πάγκων, με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Πάνω από όλα, όμως, ένας αγαπημένος προπονητής, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του Ολυμπιακού σε τίτλους, σε διακρίσεις, σε μεγάλες νίκες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ένας προπονητής, ο οποίος… «ισοπέδωσε» τον ανταγωνισμό και κατάφερε να κρατά τον Ολυμπιακό σταθερά στην κορυφή, πανηγυρίζοντας τίτλους και επιτυχίες!

Ο «Τσινγκούρι», το όνομα του έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού καθώς αγαπήθηκε όσο λίγοι προπονητές που κάθισαν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, σε δηλώσεις του μετά από μια συνέντευξη τύπου της Αθλέτικ Μπιλμπαό, όταν ρωτήθηκε για την Ελλάδα, η απάντηση του ήταν ο Ολυμπιακός, χαρακτηρίζοντας ως την δεύτερη αγαπημένη του ομάδα μετά την Μπιλμπάο.

«Είναι εξωπραγματικός, απίθανος ο Μεντιλίμπαρ. Τι να πω... Μετά την Αθλέτικ, ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερή μου ομάδα χωρίς αμφιβολία. Είναι φοβερό για τον σύλλογο και ότι τα κατάφερε με τον "Μέντι", αυτό είναι το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε.

Μάλιστα, η Αθλέτικ δημοσίευσε το σχετικό video στα social media, γράφοντας στα ελληνικά τη λεζάντα της: «Μόνο ερυθρόλευκοι».

Δείτε:


Διαβάστε επίσης