Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «El Toro» της Κ19 του Θρύλου!

Ο «El Toro» της Κ19 του Θρύλου!
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 09:58

Πολύ καλά γνωρίζει την τέχνη του γκολ ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Γιώργο Χαραλαμπόγλου. Ο πρώην επιθετικός των μικρών της Φιορεντίνα, ήρθε στα μέσα της περσινής σεζόν στο Λιμάνι και κατάφερε να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων και να χάσει για λίγο την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Σημείωσε δέκα τέρματα σε 737 λεπτά και 13 ματς και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ19 την σεζόν 2022-23.

Ο «Εl Toro», όπως είναι και το παρατσούκλι του από την παρουσία του στην Ιταλία, συνέχισε την φετινή σεζόν από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Παρότι δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο UEFA Youth League. Οδήγησε την ομάδα των Μαυρογενίδη-Συλαϊδόπουλο στο δεύτερο σερί πρωτάθλημα όντας ξανά πρώτος σκόρερ των Πειραιώτων με 18 γκολ σε 25 συμμετοχές στην Super League K19.

Να σημειωθεί πως τον Χαραλαμπόγλου είχε ξεχωρίσει και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, γι αυτό τον ανέβαζε να κάνει προπονήσεις με τους «μεγάλους» των ερυθρόλευκων, όσο βρισκόταν στην ομάδα ο Ισπανός τεχνικός, ενώ, έχει πραγματοποιήσει και συμμετοχές με την β' ομάδα του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης