Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκαψαν το γραφείο και τη σουίτα του Καρυπίδη στο «Κλ. Βικελίδης» (photos)

Εκαψαν το γραφείο και τη σουίτα του Καρυπίδη στο «Κλ. Βικελίδης» (photos)
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 12:30

«Ντου» έγινε τα ξημερώματα στο γήπεδο του Αρη, όπου εκδηλώθηκε φωτιά, μετά από εμπρησμό. Όλα έγιναν λίγο πριν τις 4 π.μ., όταν άγνωστοι (ή άγνωστος) διέρρηξαν το γυμναστήριο του γηπέδου του Αρη, από εκεί βρέθηκαν (ή βρέθηκε) στις σουίτες και στο γραφείο του Καρυπίδη και όλα ξεκίνησαν αφού πέταξαν δυο πυρσούς.

Σύμφωνα με το μπλογκ «Δικογραφίες», από όπου και η φωτογραφία, όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν κατεστραμμένες σουίτες και ζημιές στο γραφείο του Θόδωρου Καρυπίδη.

Η φωτιά κατασβέστηκε, με τη επέμβαση της Πυροσβεστικής. Στο γήπεδο του Αρη έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Επίσης, καταστράφηκε και αρχειακό υλικό, όπως και οικονομικά στοιχεία, που υπήρχαν στα γραφεία.

Από την πλευρά του ο Καρυπίδης κατέθεσε μήνυση κατ΄αγνώστων. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες φέρονται να γνώριζαν καλά τη χωροταξία του γηπέδου. Σύμφωνα με το μπλογκ «Δίκη» το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εντόπισε τον δράστη. Όπως αναφέρει ?σε κάμερα ασφαλείας του γηπέδου του Άρη, χθες, στις 23.26, εμφανίζεται άτομο με "φουλ φέις" να εισέρχεται παράνομα στο γυμναστήριο».

Δείτε φωτογραφίες:

Οι φωτογραφίες είναι από το dikografies.blogspot.com.

Διαβάστε επίσης