Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Φραπάρ έπαθε σοκ από την άνανδρη επίθεση του Καρυπίδη, οργή και στην UEFA

Η Φραπάρ έπαθε σοκ από την άνανδρη επίθεση του Καρυπίδη, οργή και στην UEFA
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 12:11

Καταπέλτης είναι το φύλλο αγώνα της Στεφανί Φραπάρ για τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του Αρη, Θόδωρου Καρυπίδη, μόλις η ρέφερι σφύριξε τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Παναθηναϊκού-Αρη 1-0. Τη συμπεριφορά του Καρυπίδη κατακεραυνώνουν και τα ξένα ΜΜΕ και εξαιτίας αυτής το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε διεθνώς ρεζίλι.

Η Φραπάρ γράφει στο φύλλο αγώνα για «απόπειρα βιαιοπραγίας» του Καρυπίδη και αναμένεται να καθίσει στο σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Κινδυνεύει με ποινή πέντε αγωνιστικών, όμως αυτό είναι το λιγότερο καθώς η συμπεριφορά του, η άνανδρη επίθεση στην Φραπάρ, προκάλεσε άσχημη εντύπωση στους κόλπους της UEFA, άλλωστε είχαν τις... κεραίες τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, λόγω της παρουσίας της Γαλλίδας ρέφερι της ελίτ κατηγορίας της UEFA.

Επίσης, τα αίσχη του Καρυπίδη κάνουν το γύρο του κόσμου αφού την προβάλλουν όλα τα μεγάλα ξένα ΜΜΕ. H L' Equipe γράφει : «Η Φραπάρ χρειάστηκε τη βοήθεια της αστυνομίας για να φύγει από το γήπεδο».

Αλλα δημοσιεύματα:

Football Fr: «Η Φραπάρ δέχθηκε επίθεση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας», Sport Bladet: «Ο Γερεμέγιεφ πήρε το Κύπελλο και η Φραπάρ έφυγε με αστυνομική συνοδεία», RMC Sport: «Οι συγκλονιστικές εικόνες της Στεφανί Φραπάρ με συνοδεία από την αστυνομία, μετά τις τρεις κόκκινες κάρτες στον τελικό Κυπέλλου. Η Γαλλίδα διαιτητής Στεφανί Φραπάρ, η οποία σφύριξε έναν αγώνα στην Ελλάδα αυτό το Σάββατο, συνοδεύτηκε από την αστυνομία αφού μοίρασε τρεις κόκκινες κάρτες στον τελικό του Κυπέλλου», Ouest France: «Η Στεφανί Φραπάρ απέβαλε τρεις παίκτες προτού εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενη από την αστυνομία».

Η Φραπάρ έπαθε σοκ από τη συμπεριφορά του Καρυπίδη. Όχι μόνο έφυγε έντρομη για τα αποδυτήρια, δεν βγήκε καν για να παραλάβει τα αναμνηστικά στο τελετουργικό της ΕΠΟ. Επίσης, αποχώρησε από το γήπεδο με τη συνοδεία της αστυνομίας, κατόπιν δικής της απαίτησης. Δεν είχε συνέλθει ούτε μετά από πολύ ώρα από το σοκ.

Χαμός και στα αποδυτήρια, ο απίθανος παράγοντας του Αρη έκανε «ντου» και στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο, με τον οποίο ήταν φιλαράκια. Η παρουσία της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα.

Οι παίκτες του Αρη δεν πήγαν να πάρουν τα μετάλλια. Μονόδρομος η τιμωρία δυο αγωνιστικών για τον καθένα. Αλλιώς θα ξεφτιλιστεί και η ΕΠΟ, θα δείξει ότι είναι ανίκανη να επιβάλλει ποινές.

Διαβάστε επίσης