Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΓΑΥΡΙΚΗ εκδήλωση στη Νέα Υόρκη!

ΓΑΥΡΙΚΗ εκδήλωση στη Νέα Υόρκη!
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011 - 03:07

Τα πάντα ήταν στην εντέλεια στην εκδήλωση του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην πολυδιαφημισμένη Νέα Υόρκη. Εκεί όπου η σημαία του Θρύλου κυμάτισε ψηλά, για ακόμη μία φορά, και το παρών έδωσαν οι απεσταλμένοι της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» και της ιστοσελίδας gavros.gr, οι Χάρος 7 και Διονύσης Βερβελές.

Στην ετήσια εκδήλωση του συνδέσμου, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης εξαιτίας του μπλοκαρίσματός του στο αεροδρόμιο του Λονδίνο, ο οποίος και τιμήθηκε, όμως την πλακέτα του παρέλαβε η σύζυγος του ισχυρού άντρα του Θρύλου, κυρία Αθανασία Μαρινάκη. Το βραβείο «Νικόλαος Γουλανδρής» το παρέλαβε από τον πρόεδρο του συνδέσμου, Θεόδωρο Μενή, και η σύζυγος του προέδρου ευχαρίστησε τους πάντες εκ μέρους του άντρα της ο οποίος δυστυχώς δεν μπόρεσε να πάει στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα στην Αθανασία Μαρινάκη τονίστηκε πως μένουν άλλα... 19 πρωταθλήματα για να υλοποιηθεί η υπόσχεση που έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για 20 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, εκείνη τόνισε: «Αν το έχει πει αυτό ο πρόεδρος, αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε...».

Από εκεί και πέρα, στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου «Ραφήνα», όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και παρευρέθηκαν αρκετοί Έλληνες εφοπλιστές, εκπρόσωποι από Βοστώνη, Καναδά αλλά και παράγοντες τοπικών ομάδων, τιμήθηκε και η Θύρα 7 και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπός της, Γιάννης Χάρος, ο οποίος και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του συνδέσμου και όλους τους Ολυμπιακούς της Αμερικής που κρατάνε την Ολυμπιακή ιδέα ζωντανή ακόμα και στην άλλη άκρη της γης από την Ελλάδα.

Παράλληλα, τιμήθηκε και η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» και ο αρχισυντάκτης της, Διονύσης Βερβελές, παρέλαβε το βραβείο, ο οποίος σε ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο «ΓΑΥΡΟΣ» είναι μία νέα εφημερίδα, αλλά στην πρώτη της χρονιά στάθηκε στο πλευρό του συνδέσμου της Νέας Υόρκης. Όπως και τα επόμενα χρόνια θα είμαστε πάντα μαζί σας και σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράστασή σας και στην ιστοσελίδα gavros.gr, η οποία αποτελεί το πρώτο μέρος ενημέρωσής σας. Από τη στιγμή που οι εφημερίδες εξαιτίας και της απόστασης που υπάρχει έρχονται κάπως καθυστερημένα».

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στον χώρο κυμάτιζαν αρκετές σημαίες του Ολυμπιακού μας, ενώ έπαιζε συνεχώς στα ηχεία ο ύμνος του συλλόγου με τους παρευρισκόμενους ουκ ολίγες φορές να τον τραγουδούν. Η εκδήλωση άρχισε λίγο μετά τις 21:00, ώρα Αμερικής, δηλαδή περίπου στις 4:00 ξημερώματα Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Έλληνας στα δοκάρια της Γερμανίας

Έλληνας στα δοκάρια της Γερμανίας

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ είναι ο γκολκίπερ της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, που παίρνει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων με παίκτες από 17 ετών και κάτω.

Υπάρχει... παρελθόν

Υπάρχει... παρελθόν

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» σας είχε ενημερώσει από τις 18 Μαΐου για το ενδιαφέρον του Θρύλου για τον Φράνκο Κοστάντσο...