Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση και νίκη!

Αποθέωση και νίκη!
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 - 03:50

Σε φιλικό παιχνίδι συμμετείχαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού το απόγευμα του Σαββάτου στη Σητεία. Η αναμέτρηση συνδιοργανώθηκε από τους παλαιμάχους του ΑΟ Νίκης Σητείας και τον τοπικό σύνδεσμο της Θύρας 7.

Ο χαρακτήρας του αγώνα ήταν φιλανθρωπικός. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε για τον Κώστα Ψαράκη, παλιό παίκτη της ομάδας της Σητείας, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Το θετικό είναι ότι ο αγώνας στέφθηκε από επιτυχία, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ομάδων και της τοπικής Θύρας 7, με περίπου 3.000 άτομα να γεμίζουν το γήπεδο της Σητείας. Τέσσερις σύνδεσμοι από την ανατολική Κρήτη έδωσαν ερυθρόλευκο χρώμα και παλμό στο ματς και για ακόμη μια φορά έκαναν τη διαφορά στην κερκίδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 και 3-1, έκαναν την ανατροπή και πήραν την νίκη με 4-3, χάρη σε τρία γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Βαΐτσης και ένα του Βαγγέλη Καλογερόπουλου.

Το gavros.gr ήταν στη Σητεία και η συνεργάτιδά μας Νικολέτα Παπαδομανωλάκη μας μετέφερε το κλίμα και την τρέλα των ΓΑΥΡΩΝ που αφενός αγκάλιασαν τις παλιές δόξες του συλλόγου και αφετέρου στήριξαν την πρωτοβουλία της τοπικής Θύρας 7 που συνδιοργάνωσε ένα ματς με σημαντικό κοινωνικό σκοπό.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Το κύπελλο του Μπούκοβι

Το κύπελλο του Μπούκοβι

Σαν σήμερα, το 1965 ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟ με 1-0 και κατέκτησε για 12η φορά το κύπελλο Ελλάδας με τον Μάρτον Μπούκοβι στον πάγκο.

Θρυλικός ο Πύργος!

Θρυλικός ο Πύργος!

Πλησιάζουν τα εγκαίνια του νέου χώρου του Συνδέσμου του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα της Ηλείας και οι προετοιμασίες κορυφώνονται!

Με οργή απαντά στη λάσπη

Με οργή απαντά στη λάσπη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε δήλωση στην οποία παίρνει θέση σχετικά με την προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του.